Täytetyt paprikat, 6 annosta
3 (punaista) paprikaa
400 g jauhelihaa
1 sipuli
1 suolakurkku
pieni tölkillinen herkkusieniä
200 g ranskankermaa
keitettyä riisiä
1 lihaliemikuutio
mustapippuria
valkosipulia
juustoraastetta
3 (punaista) paprikaa
400 g jauhelihaa
1 sipuli
1 suolakurkku
pieni tölkillinen herkkusieniä
200 g ranskankermaa
keitettyä riisiä
1 lihaliemikuutio
mustapippuria
valkosipulia
juustoraastetta
Ruskista jauheliha ja sipuli, lisää pannulle kuutioitu suolakurkku ja herkkusienen palaset. Sekaan vielä ranskankerma ja mausteet. Kun lihaliemikuutio on sulanut, lisää riisi.
Operoi paprikat: pese ja halkaise (ylhäältä alas, ei noin niin kuin kuvassa, sillä sitten toiseen puoleen jää se kanta), poista siemenet. Asettele uunipellille leivinpaperin päälle, lusikoi täytettä sopivasti paprikakupposeen. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Huomaa, miten ihanan makeaa lämmennyt paprika on. Ja varo polttamasta suutasi!
Operoi paprikat: pese ja halkaise (ylhäältä alas, ei noin niin kuin kuvassa, sillä sitten toiseen puoleen jää se kanta), poista siemenet. Asettele uunipellille leivinpaperin päälle, lusikoi täytettä sopivasti paprikakupposeen. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Huomaa, miten ihanan makeaa lämmennyt paprika on. Ja varo polttamasta suutasi!
2 kommenttia:
Mahtava vinkki, kiitos! Tänään syödäänkin täytettyjä paprikoita :)
Eipä midistä, olepa hyvä!
Joo nää on aika helppo tapa saada vähän jotain erilaista ruokaa. Tulee aika nopeesti ja vaivattomasti, mutta jotenkin on pikkusen "hienompaa". (:
Lähetä kommentti