torstai 30. joulukuuta 2010

Tuoksuvaa kylpemistä

Saunareissu oli tänään tulvillaan kivoja tuoksuja.

Pesin hiukseni jollakin Lidlin (muistaakseni se on Lidlin roskiksesta joskus dyykattu) värjätyille hiuksille tarkoitetulla shampoolla. En tiedä, miltä sen kuuluisi tuoksua, mutta minulle sen tuoksu tuo mieleen liköörikonvehdit. Ei se shampoo tuoksu suklaalta eikä edes millekään konjakille, cherrylle tai mitä niissä konvehdeissa nyt on. Vaan pelkästään liköörikonvehdeille. Aika omituista. Viimeksi minulla oli käytössä saman merkkistä shampoota vuosi sitten tuntuririparilla, ja sen tuoksu saikin aikaiseksi mieliteon. Oli pakko ostaa pussillinen liköörikonvehteja ensimmäisenä rinnepäivänä jostakin kaupasta.

Vaikka hiusten värjäämisestä on jo yli kuukausi, minulla on silti jäljelllä väripaketissa ollutta hoitoainetta. Siinä on pakkauksen mukaan yhtenä ainesosana kuningatarhyytelöä, ja siitä tai jostakin muusta johtuen hiushoito tuoksuu herkulliselta.


Myös naamaputsi oli marjaista. Herbinan MarjaSpa-naamaputsi tuoksuu mustaherukalta, joka on tuoksuna aika riskialtis. Nimittäin useat mustaherukalta tuoksuvat - ja etenkin maistuvat - asiat saattavat tuoda mieleen kissan pissan hajun (tai sen, miltä se haju maistuu o_O). Tämän tuotteen tuoksu ei kuitenkaan aiheuta mitään ällötyskohtausta, vaan tuoksu on mukavan mieto ja raikas.

Jostain pälkähti päähäni, että joku kaverini on kertonut kahvinporojen olevan hyviä ihon kuorintaan. Ajattelin sitten kylpeä vähän pidemmän kaavan mukaan, ja luikin keittiöön hakemaan poroja. Toimi. Ja oi, mikä ihana kahvin tuoksu kylppärissä olikaan!

Marjaisien ja raikkaiden tuoksujen vastapainoksi (Rainbowin) suihkugeelin nimi oli Hunajan houkutus. Vaikka en voikaan sietää lällyjä kermaisia käsisaippuoita, tuollainen pehmeä tunnelmallisuus sopii suihkugeeleihin kuin unelma. Tosin välillä kaipaa jotakin raikkaampaa tuoksua, mutta tänään hunajan tuoksu oli täydellistä.


Saunan jälkeen herkuttelin vielä kuningatarrahkalla, joka oli tehty sekoittamalla purkillinen rahkaa jauheesta tehtyy kuningatarmousseen. Aika kelpo saunailta siis. (:

Päiväkin oli varsin kelpo. Kävin veljen kanssa vähän shoppailuilla. Alennusmyynteihin asti ei vielä päästy, käytiin vaan parilla kirppiksellä. Löysin yhden kivan paidan, joka varmaan päätyy ylleni huomenna. Reissu oli vähän jännä, koska en ole pahemmin ajellut kortin saamisen jälkeen. Ja nyt piti sentään mennä valtatietä pitkin. Suurin ongelma oli kuitenkin tuulilasi, joka sohjojäätyi inhasti. Mutta hyvin meni. Tankkasin jopa! (:

kuvat:
karkit, herukka, mustikat ja vadelmat, kahvi, hunaja

Today I had a nice bath with lots of lovely odours. Shampoo smelled like candies, balsam and facial wash were berry-scented. I scubbed my face with coffee and washed my body with shower gel that was called something like "the temptation of honey".

I was shopping with my brother today. We went to fleamarkets, I found a nice blouse. I might wear it tomorrow. It was a bit exciting to drive on bigger road, I haven't driven very much now. But I even refueled the car!

Ei kommentteja: