torstai 9. joulukuuta 2010

Asu olemattomiin pikkujouluihin

Blogeissahan on liikkeellä kaikenmoisia haasteita. Milloin innostetaan kertomaan viittäsataa asiaa itsestä, milloin patistetaan kertomaan itselle merkityksellisistä valokuvista. Niitä sitten toteutetaan ja laitetaan haaste eteenpäin kanssabloggaajille.

Minua ei ole koskaan haastettu. Olen vain bongaillut kivalta kuulostavia tehtäviä muiden bloggailuista ja kirjoitellut niistä sitten omalle sivulleni. Niin aion tehdä tälläkin kertaa, kun löysin Chaneleon-blogista kivan ajankohtaisen haasteen.:

"Valitse jokin nettikauppa ja kokoa sen valikoimasta mieleisesi pikkujouluasu. Haasta tämän jälkeen neljä henkilöä tekemään sama."

Aluksi yritin tehdä löytöjä Ellokselta, mutta jostain kumman syystä en löytänyt sieltä mitään. Tai oikeastaan Elloksen nettiputiikki oli täynnänsä kivoja mekkoja ja tunikoita, jotka olisin mielelläni adoptoinut vaatekaappiini, mutta en löytänyt tarpeeksi juhlavaa yksilöä. Siispä klikkasin itseni Henkkamaukan puolelle ja etsin asukokonaisuuteni poikkeuksellisesti sieltä. H&M kun ei ole se kauppaketju, jonka saranoita eniten kulutan visiiteilläni. Tässä tulee taidokkaasti PrtSc:llä ja Paintilla kokoama kollaasini kuviteltujen pikkujoulujen kuvitellusta asusta:

Tai ensin mekko. Tämä rusettimainen (jos kääntää päätään, voi nähdä rusetin :p) satiinimekko oli lähes ainoa mekko-osaston yksilö, jonka voisin kuvitella sopivan minulle edes jotenkin. Etupuolen rypytysten lisäksi myös takana on ryppyilyä, sekä sen lisäksi leveät solmittavat nauhat. Söpö mekkonen on saatavilla petrolin lisäksi myös mustana ja konjakinruskeana. Valitsin asuuni sinisen version, vaikka pikkujouluaika onkin pikkumustien kulta-aikaa.

Koska mekko on hihaton, enkä ole maailman ihastunein omiin käsivarsiini, piti asuun löytää jokin kiva neule. Lyhyehkö musta neuletakki paljettitaskuin oli mielestäni hillityn kimalteleva. Juuri sopivan juhlava muttei liian blingbling.

Blinblingiä edustamaan valikoitui laukku ja ballerinat. Ballerinat siksi, että ne taisivat olla ainoat matalat kengät koko putiikissa, ja laukku seurasi mukana yhteensopivuutensa takia. Koruosastolta löytyi vallan nätti avainkaulakoru. Pöksyiksi nappasin nettikaupasta pitsileggingsit, vaikka tosielämässä pukisin varmaankin ihan tavallliset mustat sukkahousut.

Ihan oikeasti tosielämässä en kyllä taitaisi ostaa tätä pikkujouluasua. Mekon ja neuleen voisin hankkia, jos ihan ihan oikeasti olisi tarvetta, mutta asusteet jäisivät kyllä kauppaan. Asustaisin mekon varmaankin hiljattain kirppikseltä ostetuilla kengillä ja jollakin mustalla laukulla, joka sattuisi olemaan valmiina kaapissa.

Oli kuitenkin ihan hauska miettiä asukokonaisuutta kuviteltuihin pikkujoulupippaloihin. Tänä vuonna ei olekaan tiedossa yksiäkään, joten asuakaan ei oikeasti tarvitse. Mutta olipahan jotakin tekemistä, kun poikaystävä vaan dataili joillain ihme autosivuilla. Hymph. :PP

Ei kommentteja: