torstai 16. joulukuuta 2010

16. joulutoive

Hiiri.

Tällä hetkellä lemppari aivojennollaushupini on Facebookin muotipeli It Girl. Siinä on tarkoituksena shoppailla uusia vaatteita ja kokeilla eri asukokonaisuuksia sekä käydä juhlissa ja kilpailla muiden kanssa siitä, kuka on kaikkein hotein. :D Oikeastaan peli ei ole mitenkään jännittävä, vaan pikemminkin tylsä, mutta alunperin innostuin pelaamaan sitä, koska se muistutti etäisesti The Simsiä.

The Sims taas on vallan mainio keksintö. Se on ainoa tietokonepeli, jota olen koskaan jaksanut pelata muutamia kertoja useammin. Ja lempparini siis on nimenomaan The Sims 2. Joskus opintojeni alussa ostin pöytäkoneelleni Sims ykkösen, ja voi kuinka tunarilta se näyttikään, kun oli tottunut kakkoseen! Vaikka kyllä se ykkönenkin oli silloin joskus kiva. Nyt minulla on koneellani Sims 2 ja sen matkailulisäosa, mutta olen pelannut sitä varmaankin vain kerran tai kahdesti.

Nimittäin sitä on ärsyttävää pelata kannettavan tietokoneen hiirellä. Lempipuuhaani Simssissä on talojen rakentaminen ja sisustaminen, mutta se on kamalan hankalaa, kun kuvakulmaa ei saa vaihdettua kunnolla. Tavallisen hiiren kanssa se käy vaivattomasti, etenkin jos hiiressä on se sellainen rullajuttu. Mutta koska en omista irtohiirtä läppäriini, on Simssin pelaaminen jäänyt. Joten olisi ihan kiva, jos pukinkonttiin eksyisi tänä vuonna joku klikkailuväline tietokoneeseeni.

Mutta toisaalta. Muutan tammikuussa kotiin, ja siellä kyllä on valmiina pöytäkone (tavallista Simssiä ei kai suositella läppärille, ihan kuin Tiltissä olisi joskus sanottu) ja hiiri, joten ehkä vain odotan, että pääsen kotiin leikkimään nykyajan nukkekotileikkejä. Ja painavampi "toisaalta": Keväällä on täysi työ opparin kanssa, joten tuskin mitään Simssiä edes ehtii pelaamaan. Taidan siis tyytyä It Girliin ja muodin kiehtovaan maailmaan. (:


hiiren kotikolo.

2 kommenttia:

Insanity kirjoitti...

Sims on kyllä aivan liiankin koukuttava peli! :D Talojen sisustus on varsinkin sitä parasta antia. Jos et oo vielä testannut sims 3-peliä, niin kannattaa. On miun mielestä melkeimpä kakkosta parempi!

Paola kirjoitti...

en oo testannu, kun meillä on niin paljon niit kakkosen lisäosia, niin ei oo tuntunu järkevältä hommata uutta. ja kalliskin se on, tai ainakin oli. mut olis kyllä kiva kokeilla jossakin. (:

juu, koukuttavuudesta voin kertoo, että ylioppilaskirjotuksien lukulomalla saatoin pelata jotain kuus tuntia putkeen. hulluutta. :o