keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Joulutoivomus numero 8

Hyvää syntymäpäivää.

Jostain kummallisesta syystä olen kohdannut tähänastisen elämäni aikana hurjasti ihmisiä, joiden syntymäpäivä on kahdeksas joulukuuta. Lienee ollut hyvä päivä syntyä. (:

Ensinnäkin hyvää synttäriä rakkaalle apinalle, eli pikkuveljelle, joka täyttää kuusitoista vuotta! Nyt viime visiitillä huomasin ihmetyksekseni, ettei se pikku naperoveli näytäkään niin naperolta enää. Jostakin oli tullut pituutta lisää muuallekin kuin hiuksiin ja entinen kääpiö uhkasi jo olla pitempi kuin minä. Ei sielä kuitenkaan. Veljen synttäröinnit olivat nyt viikonloppuna, syötiin kakkua ja pelattiin Disnay-Monopolya. Sillai leppoisaa menoa.

Sitten ihanalle Kämppikselle. Koska kyseessä ei ole enää mikään teini, ei kaiketi ole soveliasta ilmoittaa synttärikakussa olevien kynttilöiden määrää. :P Niitä on saman verran kuin minun kakussani keväällä, eli ei tainnut olla yhtäkään. Kynttilöiden sijasta toivonkin hänelle vaikkapa pakkausintoa muuttoa varten ja iloisen värisen villalangan jokaista elettyä vuotta kohden. (:

Synttäritoivotukset menevät veljen ja Kämppiksen lisäksi myös muutaman vuoden takaiselle kesätyökaverilleni, luulisin että Jyväskylään. Myös moikkaustutulle/facebookkaverille Jesselle ja veljen kummisedän vaimokkeelle. Ja kaikille muillekin, jotka juhlistavat vanhenemistaan tänään!

2 kommenttia:

tAru kirjoitti...

olet ihana, <3

Paola kirjoitti...

kuin myös E>