keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Mautonta joulua.

Tänään taisi olla viimeinen tilaisuus laittaa joulukortit postiin joulupostimerkkihinnoilla. Minä en kuitenkaan edes aikonut laittaa kortteja tänä vuonna, niin kuin en laittanut viime vuonnakaan. Vaikka ne ovat periaatteessa ihan kiva tapa muistaa esimerkiksi sukulaisia, ovat ne minusta silti melko turhia. Joulun ajan niitä katselee ja pitää esillä, mutta aika pian ne varmaankin heitetään vain pois. Surkeaa.

Muutamalle kaverille halusin kuitenkin tehdä joulu-/valmistujaiskortit. En silti jaksanut alkaa stressata niistä hulluna, vaan ajattelin että niiden tekeminen pitää pysyä simppeleissä linjoissa. Tämän joulun joulukortit toteutettiinkin vanhoista ilmaiskorteista (jotka olen ottanut YLÄASTEELLA kirjastosta, kaikkea ihminen säilytteleekin...), Tiimarin askarteluvinkkilehtisestä ja tarroista. Noiden lisäksi tietenkin sakset ja liimaa. Lopputulos oli melkoisen kitsch, mutta jollain tavalla silti varsin kiva.

Seuraavaksi vaihtelevanlaatuisia kuvia korteista. (Rakas Joulupukki, toisitko minulle uuden kameran pliis.)

(Glittertarra-arkkien jämätkin ovat säilyneet varmaan ala-asteajoista saakka.)

(Prinsessa-tarrat eivät olleet kaikkein jouluisimpia kylläkään.)

(Höhö lumienkeli sai nallenaamarin.)

(Tykästyin noihin poroihin, jotka leikkasin Tiimarin mainoksesta. ♥)

(Kortit ovat siis Arabian Lumi-astiaston mainoskortteja.)

Korttien lisäksi olen tänään tehnyt joitakin opparijuttuja; Olen lähettänyt sähköposteja ja suunnitellut helmikuussa pidettävän leirin mainosta. Nyt menen hörppimään glögiä, kun Kämppis jo kaatoi mukiin. Ja saan maistaa joulun ensimmäiset joulutortut. (:

3 kommenttia:

iituliina kirjoitti...

Mä ostin noita poroja Tiimarista!

Paola kirjoitti...

oi vähänkö kivaa! (:

tAru kirjoitti...

<3

weella