tiistai 21. joulukuuta 2010

Joulutoive # 21

Että pystyisin olemaan kahdessa paikassa samaan aikaan.

Huomenna jatkan matkaani vielä vähän etelämmäksi. Ensin Helsinkiin ja sitten aattona Hyvinkäälle. Siellä odottaa suomalais-nigerialainen jouluaatto, jonka tunnelmia, ruokia ja kivoja hetkiä odotan kyllä innolla. Varmasti tulee mukava ilta ♥:n, hänen serkkunsa ja tämän vaimon kanssa.

Mutta. Olisi kiva olla kotonakin. Kun itse kukin on huimennellut vuoden missä milloinkin, olisi mukavaa pysähtyä perheen kanssa joulun viettoon. Etenkin kun parina viime päivänä on ollut ihan innoissaan perheen lahjojen kanssa. Vaikka kyllä ne vanhemmat ja sisarukset lahjansa saavat, vaikken olekaan paikalla. Joku toinen joulu sitten taas. (:

Tänään hankin vielä pari joululahjaa ja tonttupajailin paketoinnin merkeissä. Kävin myös teeittely-treffeillä Rtn kanssa. Oli ihana nähdä pitkästä aikaa, turista ja hörppiä teetä. Ja vaihtaa joululahjoja.^^* Pöydällä nököttää nyt joulukaktus ja suloiset prinsessapiparit odottavat maistamista. Tästä joulusta tulee kiva. (:

Joulua oli myös pukeutumisessa, kun vetäisin päälleni yhden lempipaidoistani. Se on mainitsemisen arvoinen paita, sillä olen maksanut siitä harvinaisen paljon. On epätavallista, että maksaisin jostakin paidasta edes kymppiä, mutta tähän punaiseen hopeakuvioiseen tunikaan/puseroon ihastuin aikoinani niin paljon, että ostaa päräytin sen muistaakseni kahdellatoista eurolla. Siinä on ihana kirjailu, kivat napit sekä vallan mukava leikkaus. Helma levenee kivasti, joten se on omiaan joulun Mässäile rauhassa -paidaksi. :D

(Christmas wish number 21: That I could be in two place at the same time. I'm really looking forward the Christmas Eve, when I will go to Hyvinkää with ♥, his cousin and the cousin's wife. I hope that the evening will be nice, with delicious food and happy mood. Still, it would be nice to be home with my family. The year has been busy and I have not had very much time to be with parents and siblings. Christmas would be an opportunity to relax together. But maybe next year, then.

Today I bought couple of presents and wrapped them. I also met one of my dear friends, we had tea and chatted without hurry. This Christmas will be so nice.)

Ei kommentteja: