lauantai 1. tammikuuta 2011

Vuodenvaihteen asu

Veli kieltäytyi aluksi ottamasta asukuvia, koska hän ei kuulemma osaa. No, jalat olisi ihan kiva lisä tähän. Tärähdys olisi käynyt kelle vaan, kun salama on liian ärsyttävä.


Tässä yritin esitellä puseron hihojen nappeja. Ei onnistunut. Seuraava kuva oli sitten liian Thrillermäinen. Ei ole sentään mikään Halloween, joten en laita sitä tänne.

Tämä oli veljen mielestä niin käyttökelpoinen ilme, että se piti ottaa uusiksi salamalla, kun ensimmäisestä tuli mössöä. Ainakin paidan väri näkyy ihan hyvin.


liivi - (h&m) kaverin vanha
pusero - (Cellbes) kirppikseltä
hame - Vapaa valinta
sukkikset - Seppälä

Vuosi vaihtui siis kotioloissa hengaillessa. Perinteisesti seurueena oli kummieni perhe ja meidän perhe. Ei ihan kokonaisuudessaan, mutta kuitenkin. Ohjelmassa oli juttelemista ja kahvittelua, pojat/miehet pelasivat kortteja ja räiskivät raketteja. Kahvi oli hyvää, siihen oli lisätty hasselpähkinällä ja kanelilla maustettua joulukahvia. Taisi olla hieman liian hyvää, join sitä illan aikana kolme kupillista. Ja normaalistihan en juurikaan juo kahvia. Voin kertoa, että oli hieman vaikeuksia nukahtaa yöllä.


"Sähköpurkkaa. Sen pitäisi olla -kävaikutteista, mutta epäile-" ö_O
papukaijakorvikset - Seppälä


nimikirjainkaulakoru - ♥:lta
rippiristi - vanhemmilta


Kynsien lakkauksista ei tullut kovin siistit, kun en jaksanut poistaa edellisiä lakkoja. Tuskinpa niitä kukaan edes huomasi illan aikana. Itsestäni oli kuitenkin kiva, että minulla sattui olemaan mukana kynsilakka, joka kävi yhteen toissa päivänä kirppikseltä ostamani paidan kanssa. Molemmat kivaa violetihtavaa fuksiaa (?).

Juu. Violetihtava fuksia. Jotenkin ihmeellisesti olen jumahtanut kaikkeen fuksiaan tai violettiin. Parta mainitsi siitä jo siinä vaiheessa, kun näki silmälasini ensimmäistä kertaa ja huomasi niiden olevan melko samanväriset kuin päiväpeittoni. Eilen huomasin itsekin jumahdukseni. Tälläkin hetkellä ylläni on Ginan t-paita, joka on pääväriltään lähes samanvärinen kuin eilisen asun pusero. Jumahdus mikä jumahdus. Mutta mikäpä siinä, kun tykkään tästä väristä.


pipo - Fida
huivi - Intian basaari


villakangastakki - kirppis
pöksyt - Joseffsons
kengät - Citymarket

Puolen yön maissa menimme tietenkin katsomaan omia ja muiden ilotulituksia. Koska ei ollut kovin kylmä, laitoin päälleni yhden lempparikirppislöydöistäni: Tampereen Ilona-shopista tarttui joskus mukaan aivan uuden näköinen takki hintaan viisi euroa. Nam. Kyllä kelpaisi mennä hautajaisiin, jos sellaisia sattuisi tulemaan. En siis mitenkään toivo sellaisia. :O

Vaikka uudenvuodenpäivän bilesuunnitelmat menivätkin mönkään, vuosi sentään vaihtui mukavasti. Lupauksia en tehnyt, niin kuin en yleensäkään. Huomenna ehkä shoppailemaan.

Ei kommentteja: