torstai 20. tammikuuta 2011

(Epätoivoiset) terveiset pakkaamosta!

Tänään olen pakannut koko päivän. En eenää edes muista, mitä kaikkea olen saanut pakattua, mutta huone alkaa tavallaan olla jo tyhjä. Enää joitain epämääräisiä juttuja, joista suurin osa menee roskiin.

Ainakin pakkasin loput vaatteeni. ISON matkalaukun ja sporttikassin lisäksi vaatteita löytyy nyt pahvilaatikosta (päälyvaatteita, eli niitä huppareita ja parit pöksyt) ja repusta (epäarkiset vaatteet). Vielä niiden lisäksi on muovikassillinen UFF-vaatteeita ja muovikassillinen pyykkiä. Ulkovaatteet ja muutaman laukun sulloin jätesäkkiin.

Olen myös vienyt roskia. Tyhjensin kuiva-ainekaapin vanhaksi menneistä tavaroista ja vein jauhot ja muut sellaiset biojätteeseen. Tänään oli myös aika raahata roskiksena toiminut iso jätesäkki ulos, sillä kohta en olisi enää jaksanut kantaa sitä. Ja eiköhän joku naapurikin ollut juuri lähdössä ulos, kun raahasin ruumissäkiltä näyttävää roskapussia rappukäytävässä. :D Eteisessä odottaa vielä roskiin viemistä muovikassi, joka sisältää viisi paria kenkiä. Ja kyllä, niissä on reikiä ja sileäksi kulutettuja pohjia, joten niitä ei kannata yrittää pelastaa.

Keksin sille yhdelle ainoalle pack max (ei aito :D) -pussille hyvän tarkoituksen. Ei nimittäin olisi kovin paljon eroa, sullonko yhden tyynyn sinne pussiin vai en, kun tyynyjä kuitenkin on kolme. Sen sijaan pussi auttoi tilankäyttöä, kun laitoin sinne muovikassillisen lankakeriä ja rutistin niistä ilmat pois. Kaksi käsityöpussia ja littana pack max -pussi nimittäin mahtuvat paljon näppärämmin roskapönttöön (kuljetuksen ajaksi huom!!) kuin kolme käsityöpussia. Jee.

Kempparit pakkaantuivat myös tänään. Minusta on aina ollut inhottavaa, että siteitä kertyy joka paikkaan, mutta nyt avattuja paketteja tuntui olevan kamalan paljon. Sain kaikki kempparit onneksi yhteen pussiin. Ja tein kosmetiikkaoivalluksen: Olisi tosi kätevää, jos käsirasvatuubin tai meikinpoistoaineputelin avattuaan merkkaisi permanenttitussilla pakkauksen kylkeen avaamispäivämäärän. Pakkauksissa kuin ei ole varsinaisia parasta ennen -päiviä, mutta merkintä siitä, kuinka kauan ne säilyvät avattuna. Jos avaamispäivämäärän merkkaisi pakkauksen kylkeen, ei tarvitsisi pähkäillä, kuinka kauan mikäkin on ollut käytössä.

Ihan kiva siis, että tähän päivään on mahtunut mukavia oivalluksiakin. Nimittäin suurimman osan ajasta olen vain ollut epätoivoinen, sillä pakattava tavara ei tunnu millään loppuvan. Minua myös jotenkin hävettää tämä tavaramäärä. Ja ennen kaikkea kauhistuttaa, mihin kaiken tuon muka saa mahtumaan sitten kotona. No jaa, voisi pystyttää vaikka jonkin kevätkokon. :/

Tämän päivän ruoka oli kanaa ♥:n opastuksella. Minulla oli jäljellä yksi koipireisi, sillä en viitsinyt viie kerralla paistaa koko paketillista. Ja nyt olisi tuntunut tyhmältä laittaa uunia päälle yhden kanan kappaleen takia. Joten kysyin ♥:ltä neuvoa kanan paistamiseen. Se olikin sitten oikein extreme-kokkausta: ensin koivesta pestiin marinadi pois, sitten se piti saada vähän pienemmiksi osiksi veitsellä. Niljakasta. Sitten kappaleita keitettiin kymmenen minuuttia (mausteiden kanssa, mutta en laittanut kuin hiukan suolaa), jonka jälkeen ne ruskistettiin pannulla. Tuli hyvää, söin kanan wok-vihannesten kanssa. Kesken ruoanlaiton ovella kävi Hakan mies, joka luuli että olin jo muuttanut. Olisi tullut tarkastamaan kämppää.

Tänään pitää vielä tiskata, jottei huomenna tarvitse muuta kuin pakata. Muuta en kyllä jaksa tehdä. Nyt tiskaan ja sitten menen suihkuun. Luvassa on Pese itsesi lehtien välissä tulleilla näytteillä -suihkuhetki, koska muut pesuaineet pakkautuivat tänään. :DD


kuva täältä.

(I have packed the whole day. I'm too tired to think in English.)

Ei kommentteja: