maanantai 24. tammikuuta 2011

9. päivä: kuva perheestäsi

Meillä ei ole harrastettu näitä perhepotretteja kovinkaan usein. Niitä varten tälläytyminen on aina niin uuvuttavaa, joten siihen homman ei viitsi ruveta kuin harvoina ja valittuina päivinä. ;) Tämä viimeisin otos on otettu äidin syntymäpäivänä toissa vuonna.

Yllämme olevat asut eivät kuitenkaan ikävä kyllä ole valikoituneet äidin syntymäpäivän takia. Tuolloin vain sattui olemaan eräs toinenkin juhlapäivä. Itseasiassa en ole edes varma, mikä tilaisuus ala-asteella oli (jotenkin se liittyi 4H-yhdistykseen ja sen toiminnanjohtajan eläköitymiseen, mutta myös johonkin hankkeeseen), mutta siellä esitettiin Prinsessa Ruusunen -näytelmä. Ja jokainen meidän perheen jäsen oli onnistuttu maanittelemaan näytelmään mukaan. Äiti, sisko ja minä olimme haltiakummeja, isä esitti linnan vartijaa ja veljelle lankesi nokipoika Samin rooli.

Pidän näistä näytelmän jälkeen otetuista perhekuvista. Perhepotrettien vähyys ei haittaa, kun laadukkuus on huipussaan. (Enkä tarkoita kuvan terävyyttä tms.)

(9. a photo of your family

We don't take family portraits very often. Mainly because it takes so much time to put all the finest clothes. ;) The last photo of our family was taken on my mum's birthday two years ago.

The reason why we have so beautiful clothes is not - Im sorry to say - because of mum's birthday, after all. It happened to be another day for celebration. Honestly, I'm not even sure, what was the happening at my old school, but Sleeping Beauty play was performed then. The whole family acted in that. Me, my mum and sister were fairy god mothers, dad played a guard of the castle and brother's role was chimney sweeper Sam.

I like the portraits that have taken after the play. It doesn't matter that we don't have very many photos of our family. As long as the few are this good.)

2 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Ehkä söpöin perhekuva IKINÄ!<3

Paola kirjoitti...

jee kiitti, munkin mielestä tosi kiva!