tiistai 11. tammikuuta 2011

Jotain uutta

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Jeps. Eli laitoin nämä höpöttelyni nyt tuonne toisellekin listalle, josta niitä voi seurata. Hahah, oikeasti halusin sivulleni vain tuollaisen nätin linkin, joita muillakin on. Ei vaan, kaipa toisestakin listautumisesta voi olla hyötyä. Jos taas uusia ihmisiä eksyisi lukemaan juttujani.

Josta tuli mieleen. Minusta on tosi kivaa seurata, miten tuon kävijälaskurini numero vaihtuu aika tiuhaan tahtiin. Mutta yksi juttu minua harmittaa: Vaikka blogissani näyttäisikin käyvän ihan mukavasti tyyppejä, visiiteistä ei jää muita jälkiä kuin laskurin raksahdus.

Mitä siis yritän sanoa: Olisi tosi kivaa ja mukavaa ja ihhistä, jos jaksaisitte kommentoida sepustuksiani. Tykkäättekö niistä, mikä niissä on kivaa ja mikä tyhmää? Keitä te olette, miten olette eksyneet minun blogiini? Ihan vain tervehtikää, jos ette muuten halua kommentoida. Olisi nimittäin tosi jees.

Nyt olen Tampereen rautatieasemalla, istua nökötän junassa. Puolisen tuntia sitten olin Toijalassa, noin kahden ja puolen tunniin päästä taas Pieksämäellä. Tuntuu tosi tyhmältä mennä sinne pitkästä aikaa. Kaunokilla minua odottaa oma sotkuinen huone ja toinen huone, joka ei ole enää sotkuinen. Eikä siinä edes asu enää kukaan. Kämppis on poistunut Tupaksista, ja nyt sen huomaa ihan konkreettisesti. Tähän asti olen voinut koittaa huijata itseäni sillä, että olisin vaan joululomalla, ja sen päätyttyä näkisin Kämppiksen taas. Mutta ei. :C

Onneksi tämänkertainen Mäki-jakso on aika lyhyt, ja parin viikon päästä saan rahdata tavarani kotiinkotiin.

4 kommenttia:

iituliina kirjoitti...

Hihii, moi oon Iitu! ja sä oot ihana.

Paola kirjoitti...

Moi Iitu, sut mä tunnenkin. Ja on kivaa, että välillä kerrot täällä juttuja, ihana tyttö.

tAru kirjoitti...

mut onneks me nähäänkin sitten enskuussa <3

oon sinun kämppis aina.

quiti

Paola kirjoitti...

ainii!!! tai maaliskuussa, mut siinä kuitenkin. jee.

niin oot. jossain tekstissä kirjotin etttä Taru, mut pakko sen on olla Kämppis. <3

unklen.