perjantai 7. tammikuuta 2011

Kotirouvana -.-

Tänään oli vähän kotirouvamainen olo. Minä jäin kämpille, kun ♥ lähti töihin. Hänen tultuaan takaisin kotiin, minä tein ruokaa. Sitä ennen olin TISKANNUT.

Voin kyllä selittää: Tänään oli tarkoitus tehdä opinnäytetyötä. Aloitin kyllä leiriohjelman suunnittelun, mutta on tunnettu tosiasia, että jopa kotityöt menevät mielekkyydessään koulujuttujen ohi. Kun opparityöskentely ei ottanut sujuakseen, voin ihan hyvin pestä astiat. Ja tehdä ruokaa.

Ruoka oli hyvää: Tein eilisen riisin seuraksi kanakastiketta paistamalla marinoituja broilerinsuikaleita (taisivat olla hunajamarinoituja) ja sipulia ja lisäämällä pannulle ruokakermaa, yrttituorejuustoa ja vähän vettä. Hiukkasen pitsamaustetta ja puolikas kanaliemikuutio vielä perään, niin helppo ja hyvä soosi oli valmis. Omasta mielestä tein kastikkeesta himppusen liian kermaista, mutta hyvin se hävisi pannulta.

Ruoan jälkeen teki mieli jotakin hyvää. Kaapeista löytyi kaikkea kivaa, josta sain koottua hienon jälkiruoka-annoksen. Siinä vaiheessa kotirouvatunnelmat olivat mennyttä, ja vahingossa meinasin tehdä vain yhden annoksen. Itselleni siis. Tulin kuitenkin järkiini - hmm tai ehkä ystävällisyyksiini - ja väsäsin toisen samanmoisen.

vohvelijutut - lämmitetty
Pirkka pakastemustikat - ripoteltu
Valio lakritsijätski - alla
Pirkka tervajätski - päällä

Jäätelö ehti vähän löpsähtää ennen kuvan ottamista, mutta muuten annos oli mielestäni söpö. Vohvelit olivat jonkin verran hankalat syödä lusikalla, mutta maussa ei mitään valittamista. ^^*

(Today I felt myself a bit like some kind of house wife, because I washed the dishes while my bf was working and made the food when he came home. Actually, my dish-washing-energy was because of my thesis. School work is even more boring than cleaning.

I made chicken sauce and after that we ate delicious ice cream portions. Almost like in restaurant.^^*

Ei kommentteja: