tiistai 18. tammikuuta 2011

3. päivä: kuva joka tekee sinut iloiseksi


Tämä kuva on peräisin opiskelujen ykkösvuoden keväältä. Siitä on jo siis aikaa, mutta yhä vaan se vetää hymyn kasvoille. Ei pekästään tämä kuva, vaan muistot, jotka liittyvät tuohon iltaan.

Olimme rannalla viettämässä Mnn:n ja Jtn synttäreitä lähes koko luokan voimin. Alkuillasta taivas oli harmaa ja uhkaili vesisateella, mutta bileiden lähdettyä käyntiin taivaskin kirkastui ja antoi meille suloisen auringonpaisteen.

Kuvassa laulettiin muistaakseni Paula Koivuniemen Aikuista naista. Sormiemme asento on nimeltään "Pyhä viisinäisyys" tai "Pyhä sipuli", joka on vihreäpaitaisen Rstn esiintymismaneerista lähtöisin oleva termi. Hmm, ei kai tästä kuvasta muuta tällä kertaa. (:

(3. a photo that makes you happy

This picture is from the first spring of my studies. The pic and the party which we were having then always brings smile to my face.

We were celebrating Mnn and Jtt's birthday on the beach, and though the weather was almost rainy at first, it turned nice and sunny evening, after all. In the photo we are singing a Finnish oldie and our choreography is from Rst's mannerism. He always have his hand like that when he is telling something infront of the class. :D)

3 kommenttia:

Hilma kirjoitti...

Tosi hauska haaste. Ottaisin siitä kopin, mutta ei mulla ole tuollaisia kuvia. ): Kukaan kun ei oikein kuvaa minua, enkä itse ole kovin ahkera itseni kuvaaja, en ihmisten kuvaaja ylipäänsä. Maisemia, lintuja, kukkia - kaikkea luonnosta kyllä tarttuu kameraan.

Mutta sun kuvasarjaasi aion seurata.

j.k. Opinnäytetyösi sähköposteista kuulostaa oikein mainiolta, varmasti olisi ihan pätevä tutkimuskohde, vaikka ehkei ihan ensimmäisenä mieleen tulekaan.

tAru kirjoitti...

nää oli hyvät rannat.

<3

quava (melkeeku guava mikä on hedelmä ja myös yks kotkalainen bändi. tai oli, ei sitä kai enää ole.)

Paola kirjoitti...

Hilma: Voi ei, sun tarttee hankkia joku oma hovikuvaaja. Mulla on ollut ilo "omistaa" sellainen, selvitystä tulee jonkun päivän haastekuvan yhteydessä. Mutta ennen kuin saat oman kuvaajan, tervetuloa toki katsomaan mun kuvatuksia.

Sitä paitsi itse en oikein osaa tuollaista luontokuvausta, joten kiva että meidän kuvatiedostot kompensoi toisiaan!

TaRU: ootko koskaan syöny guavaa, mää en. Mut oli parhauttaa olla tuolla rannalla ilman guavaakin.