keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Tyhmien korujen päivä

Iltaa. Viikonloppuna oli opinnäytetyöhön liittyvä leiri, mutta siitä en jaksa kirjoittaa, sillä joudun kuitenkin sepustamaan sen juurta jaksaen itse oppariin. Voin sitten vaikka linkittää sen tänne, kun se joskus hamassa tulevaisuudessa tulee nettiin. Leiri oli kiva ja meni tosi hyvin, mutta leiriohjelman sijaan esittelen nyt tämän päivän ostoksia.

Nimittäin tänään(kin) lusmuilin opparin kirjoittamisen kanssa ja lähdinkin siskon ja veljen kanssa Tampereelle. Oikeastaan en täysin lusmuillut, olihan minulla hyvä syy käväistä siellä. Piti nimittäin palauttaa Materiaalipalveluun sieltä lainaamaa rekvisiittaa, ja samalla vietimme vähän lomapäivää sisarusten kesken. Tai ne viettivät, joilla sitä lomaa on.

Shoppailu keskittyi suurimmaksi osaksi veljen garderoobin uusimiseen, mikä on silloin tällöin tosi hauskaa. Vaihtelun vuoksi on kiva etsiä poikien/miesten vaatteiden joukosta jotakin sellaista, mistä veli voisi ehkä pitää. Teimmekin ihan hyviä löytöjä, veljellä on nyt kolme uutta makeeta paitaa. (:

Omat ostokseni rajoittuivat tällä kertaa koruihin. Rumiin koruihin.

En tajua, kuka on keksinyt laittaa myyntiin jotakin tällaista. Metallinen tiikeririipus ei kyllä hyvällä tahdollakaan näytä kivalta, mutta se on ehkä hyvä juttu. Nimittäin rumia koruja ei kukaan osta, joten ne täytyy laittaa alennukseen. Siispä meikäläinen sai ostettua seeprakorulleen hyvän ketjun kivaan pikku hintaan. Motiivi tiikerikorun ostamiselle oli siis se, että nappaan siitä ketjun irti ja siirrän siihen killumaan kirpparilta ostetun seeprarintaneulan.

Toinen Seppälän kauheus oli helmikaulakoru, jonka keskellä on musta paljettirusetti. Erikseen nämä kaksi elementtiä voisivat toimia, mutta kuka on käskenyt tunkea ne yhteen ja samaan koruun? Ostin kuitenkin korun, sillä mielessäni on muhinut jo pitkän aikaa yksi koruvärkkäysidea, joka tarvitse toteutuakseen helmihelmiä. Ostin viime Helsinki-visiitilläni pikkuisen helmipakkauksen, mutta sen sisältö ei varmaankaan ole riittävä. Joten apuun rientää tyylikästä designiä Seppälän alelaareista. Sisko sanoi huolivansa rusetin, joten sekin löytää hyvän kodin.

JC:ssäkin tuli piipahdettua, ja katsastin alekorut myös siellä. Huokea hinta sai minut olemaan välittämättä tyhmähkön näköisestä linturiipuksesta ja keskittymään pelkkään ketjuun. Kullanvärinen ketju olisi omiaan Indiskasta aiemmin ostamalleni perhoskoristeelle, jonka haluaisin kaulaan roikkumaan. Mieleeni juolahti, että kaksi tuollaista lintujuttua olisi ihan kivat korvikset, mutta en silti viitsinyt ostaa kahta kaulakorua. Onneksi sisko mainitsi, että hän voisi käyttää tuollaista myös yksittäisenä korviksena. Kaikki korujen osat taitavat siis päästä hyötykäyttöön. Paitsi tiikeri. :D

Ai niin ja ps: Veljellä oli asiaa Game Stoppiin, ja minäkin löysin sieltä jotain. Mukaani lähti Disney-laulu-Sing-Star, aikamoisen mahtia! ♥

(Good evening. It was the camp of my thesis last weekend, but I don't feel like writing about it, because I have to write all about it to my thesis. The camp went fine, though.

Today I was shopping with sister and brother. I mainly helped my brother to search new clothes, but i bought some things to myself as well. Couple of ugly necklaces. I will put them into pieces and make something nicer from them.

I also bought a Disney song sing along Sing Star! ♥)

Ei kommentteja: