keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Oli kerran synttärishoppailut

Moi. Mainitsin synttärisepustuksessa, että kaupungilla hengailu muodostui yllättäen shoppailupäiväksi. Pyörittiin Forumilla ♥:n kanssa ja katsasteltiin kauppojen tarjontaa. Yritettiin metsästää synttärilahjasaappaita, mutta minkään kaupan hyllyiltä ei löytynyt mitään kivoja. Ostin sitten jotain muita juttuja.

Andiamon perimmäisessä hyllyssä nökötti alekenkiä. Kevään missiona olikin tennareiden hankkiminen, sillä viimeisetkin tennarien rippeet lensivät muuton yhteydessä roskikseen. Ihan kiva siis, että tielleni osui alehintaiset popottimet. Ja vieläpä pinkit! Aika täydellisyyttä! Hintaa näillä ihanaisilla oli 50 %:n alennuksen jälkeen 14,95 €.

Päivän ensimmäinen ostos oli kuitenkin ollut tämä pikkuinen muistikirja. A6-kokoisessa kirjasessa on ihanat, kiiltävähköt kannet ja varsin söpö pikku onnenkolikko. Ostin muistikirjan vanhan Aarre-kirjan seuraajaksi. Aarre-kirjaan kuuluu kirjoitella toiveita ja tavoitteita, haaveita ja määränpäitä. Tärkeä opus. Tämä opus maksoi alessa 2 €.Jonkin mielenkiintoisen näköisen pikku putiikin korttitelineestä ostin söpöjä postikortteja hintaan 1,50€/10 kpl. Satsiini valikoitui lähinnä Rudolf Koivun kuvittamia kortteja, joita voi vaikka kiinnittää seinälle. Tai ihan vain lähettää kavereille. (: Lempparikortissa on sininen keijukuningatartyyppi.

Päivän tyyrein ostos oli farkut KappAhlista. Eihän 39,90 € ole farkuista paljoa, mutta pihiä puoltani kyllä kirpaisi. Vaikka maksoin housuista alennuksen jälkeen kympin vähemmän. Housuostos oli silti tärkeä ostos, sillä ainoat jäljellä olevat farkkuni ovat jo kauan sitten paikatut, ja paikatkin ovat menneet jo rikki. En silti ostanut kaksia housuja, vaikka ♥ niin ehdottikin.

Farkut näyttävät melko hyviltä, istuvat hyvin reisistä ja takamuksesta. Vyötärö sattuu kuitenkin olemaan vähän löpskä, joten vyö tarvitaan. Shoppailujen päätteeksi oli vielä metsästettävä uusi vyö, sillä vanhasta housujenpidikkeestäni ei varmaankaan olisi ollut apua. Löysin silmää miellyttävän vyön Seppälästä, ja 20 %:n alen jälkeen se maksoi jotain vähän yli kuusi euroa.

Että semmoisia synttäriosteluita.

Ei kommentteja: