tiistai 29. maaliskuuta 2011

Peace and love

Torstaina taiteilin vähän t-paitoja.

♥ bongasi synttärishoppailupäivänä henkkamaukan tai Seppälän ikkunassa kivan paidan, jota hän ei kuitenkaan raaskinut ostaa. Koska paidan printti oli ♥:n mielestä hyvä, ajattelin, että voisin kokeilla tehdä hänelle samankaltaisen paidan itse.

Minulla oli jemmassa joitain tyhjiä t-paitoja, mutta värivalikoima oli kovin punainen. Ei se muuten haittaa (♥ tykkää punaisesta), mutta tekstin yksi pointti oli, että kirjainten kuului olla värikkäitä. Punaiselle ei oikein olis saanut tehtyä tusseilla nättejä värejä, joten uhrasin vanhan valkoisen paidan, ja leikkasin siitä suorakaiteen, johon piirtelin kirjaimia eri väreillä. Kirjoittelun jälkeen kiinnitin lapun t-paitaan ompelukoneella, ja lopputulos oli aika hieno.

Vähän harmittaa tuo ompelujälki, nimittäin tuo valkoinen osuus meni vähän ryttyyn. Mutta onpahan itse tehdyn näköinen. :P

Väsäsin itsellenikin t-paidan. Sen tekstiin olin saanut edellisenä iltana jostakin lehdestä, jossa puitiin jonkin julkkiksen nuoruuden pukeutumistyyliä. Yhdessä kuvassa hänellä oli päällään printti-t-paita, ja tykästyin paidan tekstiin. Se kun jotenkin passaa minulle.

Omaan paitaani leikkelin myös sitä valkoista paitaa, ja kirjoittelin sanoja.

Meinasin aluksi tehdä tuosta colour-sanasta monivärisen, mutta en tällä kertaa halunnut mitään sateenkaarifiilistä. Vaikka se onkin ajankohtaista taas. -.-

Mutta. Tykkään aikaansaannoksistani. (:

(I made couple of t-shirts last week.)

4 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Vau, todella magee varsinkin ylempi paita. Ja ompelujälkihän tekee siitä vielä siistimmän!

Paola kirjoitti...

Kiitti. Tykkään kyl itekin.
Ja juu, tarkotus olikin ettei ompeleet mee liian siististi ja suoraan, mut rytyt on vähän ikävät silti. :c

Annabel kirjoitti...

Mää NIIIIIIIIN haluan noista kuvat sitten johonkin ZINEEN! Ehkei tähän ekaan just passaa, mutta johonkin passaa just varmasti!

Oot ihanin.

Paola kirjoitti...

Ohho, voidaan siis olla malleina? :P (: jännää.

pöh, en ehkä ihanin. mut top kympissä varmaan. ^^*