maanantai 28. maaliskuuta 2011

Juhlamatkustukset

Jepulis. Tätä on nyt tapahtunut:

Pe klo 05.15
Heräsin. Herätyskello oli kyllä soimassa varttia vaille kuudelta, mutta kissa päätti haluta ulos vartin yli viideltä. Ja minä olen ainoa, joka sen maukumisen kuulee yöllä. Päästettyäni kissan yritin vielä nukkua, mutta iskän herätyskello soi puoli kuudelta, joten päätin vain nousta suosiolla. Puin, söin ja pesin hampaat.

kuvan kissa ei liity tapaukseen

klo 07.31
Pendolino lähti Toijalan asemalta kohti Pieksämäkeä. Tampereen kohdalla kaivoin laukustani ruotsin papereita, ja luin sanoja jonkin verran. Sen jälkeen laitoin musat korville ja torkuin.

klo 10.28
Juna saapui Pieksämäen asemalle noin kaksikymmentä minuuttia myöhässä. Oli outoa olla jälleen Mäellä. Ennen koululle menoa käväisin kirpputorilla kkatsomassa, josko sieltä löytyisi jotakin kivaa lämmikettä illan asuuni. Ostin kaksi paitaa. Kävin ostamassa eväsleivän. Patikoin koululle.

klo 12.10
Koululle saavuttuani juttelin Ltn, Naapurin, Jtn ja J:n kanssa. Kello kymmenen yli kaksitoista aloitin ruotsin loppukokeen kirjallisen osuuden. Huomasin, että jokaisessa kirjoitelman aiheessa on ainakin yksi sana, jota en ymmärrä. Loppujen lopuksi kirjoitin aiheesta Kyrkans ungdomsarbete - en viktig del av diakoni. Joskus ennen yhtä lähdin tentistä. Kun olin päässyt ulos koulusta, iski svart ut: "Kirjoitinko sittenkään tarpeeksi sanoja!?"

klo 14.41
Pendolino Pieksämäeltä kohti Helsinkiä lähti raiteelta yksi. Vietin junassa aikaani poistamalla tekstiviestejä, syömällä eväitä, ja kuuntelemalla musaa. Kouvolan kohdalla kävin junan vessassa vaihtamassa vaatteet ja laittamassa pikkuisen pakkelia naamaan.

kuvan juna ei liity tapaukseen

n. klo 17.58
Juna oli saapunut asemalle, ja Nuusiskin pääsi omasta junastaan pois. Astuimme ulos asemalta, taivaalta satoi lunta. Suunnistimme Forumille ja yritimme etsiä Simonkadun herkku -nimistä paikkaa.

Jonkin verran myöhemmin
Pyörittyämme Forumin liepeillä ja sisällä, ja kysyttämme muutamaan otteeseen neuvoa löysimme kuin löysimmekin perille oikeaan osoitteeseen. Tervetuliaisiksi saimme vitamiinivettä. Tiskillä tilasimme juomat; Nuusikselle söpöä makeaa, minulle kivaa kirpeää. Juttelimme ja ihmettelimme meininkiä. Ei oikein tiedetty, kuinka bileissä ollaan.

Ihmisiä oli aika vähän. Ihmisilläoli kivoja vaatteita. Olimme missanneet jonkin tanssiesityksen. Uusi tanssiesitys esitettiin, kun olimme paikalla. Napattiin mukaamme Marianne-Kismetit. Minä maistoin uuden Oma-jäätelön. Vadelman kiviä jäi hampaisiin. Nuusis ei uskaltanut ottaa jäätelöä. Minulle tehtiin kiharat. Nuusikselle ei ehditty tehdä kampausta. :CCC

klo 19.23
Bileiden emännät ilmoittivat, että tila täytyy tyhjentää puoleen mennessä. Kuvasimme kaverikuvan ja ulostauduimme kadulle. Ei satanut enää lunta. Maistoimme lohikäärmehedelmä-vitamiinivettä. Minun mielestäni se maistui korvalääkkeeltä, jota piti pienenä ottaa. Lahjoitin loharijuoman Nuusikselle. Ajeltiin Sörnäisiin.

kahdeksan ja yhdeksän välillä
Oltiin löydetty paikka, johon mahtuu istumaan viidestään. Lasissa oli Marianne. Melkeinsielunhoitokeskustelu muuttui sosiaalietuuskeskusteluksi. Että Ruotsissa on paremmin. Lähdin takaisin metrolle, ajelin Kaisaniemeen ja yritin suunnistaa Helsinki-klubille.

sitten vielä vähän myöhemmin
selvisi, että olin luullut väärin. Että ♥:n ja muiden pippalot eivät olleetkaan perjantaina, vaan vasta lauantaina. Odottelin, että valmistelut oli valmisteltu. Ajelimme kämpille. Nukuimme.

La klo 10 - 20
Syötiin. Katseltiin telkkaria. Juteltiin. Oltiin. Piti mennä ♥:n sedän uutta lasta katsomaan, mutta se oli tullut kipeäksi. Mietin, mitä laittaisin päälle. Valmistauduttiin bileisiin.

klo 20.30
Ajettiin klubille. Istuskelin baarituolilla. Istuskelin sohvalla. Istuskelin rappusilla.

klo 22.00
Klubin ovet avattiin. Istuskelin, katselin ihmisiä. Kiusallistuin ♥:n kaverin läsnäollessa, kun en keksinyt mitään puhuttavaa.

klo 02.01
♥ sai suostuteltua minut tanssimaan. Tanssittiin. :]

kuvan dj ei liity tapaukseen
joskus kolmelta?
Klubi suljettiin. Kesäajan alkamisen takia aiemmin kuin yleensä. ♥ ja muut pistivät pillit pussiin. Lähdettiin kotiin, heitimme pari muuta tyyppiä ensin koteihinsa.

~04.00
Päästiin nukkumaan.

Su klo 09.48
Heräsin.

klo 11.50
Lähdettiin ajelemaan kirkkoon. Kirkossa en ymmärtänyt kaikkia sanoja. Aurinko paistoi kivasti.

klo ~16
Palattiin kirkosta. Syötiin. Katseltiin telkkaria. Oltiin.

klo 19.19
Juna Helsingistä Toijalaan lähti raiteelta viisi. Eväänä oli Marianne-Kismet. Kotona oli väsy.

Ei kommentteja: