tiistai 8. maaliskuuta 2011

Kissa-areena ja muita juttuja

Moi. Tulin vaan kirjoittelemaan muutaman jutun viikonlopusta ja toisen alusta. Nimittäin oli KIVAA, kun Kämppis kurvaili lauantaipäivänä meidän pihaan. Tai siis Mikki kurvaili, Kämppis oli kyydissä. Ei oltu nähty pitkiin aikoihin, joten oli riemukasta että nyt nähtiin. Tittidii.

Vähän aikaa juteltiin leireistä (minun oppari- ja Kämppiksen rippi-) ja muusta, mutta sitten Kämppis meni vähän nukkuilemaan, ettei tulisi kamala kooma. Kun nokoset oli ohitse, äiti toivotti "aamua" ja Kämppis sanoi, että minäkin sanon aina kotona niin. Hoh.

Lauantaina taidettiin pelata Disney-Monopolia, eikä kukaan kärsinyt veljen hirmuvallasta! Itseasiassa peli oli aika tapahtumaköyhä (kapulakieltä yök), mutta ihan kiva että välillä lopputulos on tasainen.

Lauantai-iltana oli tietenkin sauna, ja sen lomassa katseltiin Sähköputkimiestä ja myöhemmin vielä Bondia. Bondin katselu sujui mukavasti kissa-areenasta käsin. Kissa-areena on siis aukivedetty puinen sohva, joka on pedattu nukkumiskuntoon. Toinen vaihtoehtoinen nimi "Dracula-koppa". (:

Sunnuntaiaamupäivänä ajelimme Kodin iloon ja Milleriin. Kylmiksen sisustusliike oli itselleni uusi tuttavuus, ja olin hiukan epäileväinen sen suhteen. Löysin kuitenkin kivan osoitekirjan halvalla, ja Kämppiskin teki pussillisen löytöjä! Milleristäkin hänen mukaansa lähti mukaan yksi juttu. Kannatti siis tulla Kylmäkoskelle shoppailemaan!

Sunnuntai-ilta meni muistaakseni ihan vain hengaillessa, katsoimme Tapaus Punahilkkaa ja söimme herkkuja. Vielä illemmalla siirryttiin taas Dracula-koppaan ja katsoimme Twilightin telkkarista. Huoh miten tylsä leffa. Vasta siinä ihan lopussa se alkoi olla ihan jees. -.-

Maanantainakin oli pikkuisen shoppailua. Aamupäivä hengailtiin kotosalla, mutta sitten ajelimme Viialaan. Parkin kirppiksellä havahduin siihen, että aiempi shoppialukarmani on varmaankin tullut takaisin: Jos olen jonkun kaverin kanssa ostoksilla, en löydä itse mitään. Eipä se kyllä haittaakaan, onhan tuota krääsää ihan kiitettävästi muutenkin.

Viialasta jatkoimme vielä Lempäälään, tarkoituksena hakea veli koulusta. Plus käydä kirppiksellä. Ja Lidlissä. Tulikin ajeltua sellaisia reittejä, joita en ole ennen ajanut. Hauskaa.

Maanantai-illan ohjelmaan kuului suklaakeksien leipomista, kanankoipien valmistusta ja saunomista. Tai saunomisen yrittämistä. Veli oli nimittäin lämmittänyt hikimajaa oikein urakalla, enkä minä uskaltautunut kivuta lauteille. Seisoskelin sitten oviaukossa. Kävi se saunominen niinkin.

Tänään kävin TK:ssa näyttämässä varvastani, ja hoitaja sanoi että se on alkanut parantua hyvin. Hyvä. Sitten oli jotain valokuvaushölmöilyä ja oleilua vain, ennen kuin lähdin viemään Kämppistä Toijalaan. Karkkiostoksien kautta asemalle. Kämppis osti lipun ja odottelin junaa hänen kanssaan. Sitten ajelin kotiin ja avasin koneen.

Oli ihan parasta aikaa. Tähän monta sydäntä.

(I had so lovely weekend and week start. My Room Mate came visiting me, and we had good time. We went shopping to 2nd hand shops, watched movies, played Monopoly, went to sauna and just chilled. And slept in "cat arena"/"dracula box". (Which means a sofa that is spread to bed... ö_O) So lovely. Many hearts.)

4 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Nimenomaan Milleri eikä mikään typerä Tokmanni!:D

Paola kirjoitti...

Aamen!! (:

tAru kirjoitti...

Aaaaa, olipa ihanaa kyläillä. Monta kaunista juttua ja asiaa ja sanaa ja kaikkea ja kuvaa ja kissaa ja saunaa ja kaikkea siis joo.

Oot jotenkin tärkee. <3

zoidatb

Paola kirjoitti...

siis joo. tässä vaan kissa-areenalla datailen, vaikka piti laittaa tää pakkauksensa jo eilen.

jotakin tärkeyttä myös sää. <.3