perjantai 1. huhtikuuta 2011

Kirppisterapiaa

Moi. Eiliseen mahtui oppariahdistusta runsain mitoin, ja muutakin ikävää. Onneksi tarjoutui tilaisuus edes pikkuisen tauon pitämiseen, kun piti hakea äiti Toikkarilta ja pilleriresepti TKsta. Kevätaurinko oli mukava, ja minun teki mieli ajella enemmänkin.

Harmi vaan, että Kylmiksen pilistelymahdollisuudet ovat aika köyhät. Otin sitten puhelinyhteyden veljeen ja kysyin, kelpaisiko hänelle kyyti koulusta kotiin. Niinpä käänsin sitten auton nokan kohti Lempäälää.

Lempäälässä noukimme veljen koululta ja kurvasimme sen jälkeen kirppikselle. Voi valtava, miten kivoja löytöjä taas tuli tehtyä:

Ensimmäisenä mukaani nappautui kamalan ruma mekko. Mekon kankaassa oli kuitenkin kivat värit, ja sieluni silmin näinkin kankaan aloittavan uuden elämän haaremihousuina. Eipähän taas tarvitse sijoittaa kalliisiin lerpakehousuihin, kun materiaali omatekemiin maksoi vain 2 €.

Muutaman pöydän päässä minua odottivat nämä söpöiset enkelit. Olenkin ehkä maininnut, että minulla on ollut nyt monta aikaa kaumala värityshimo, mutta en ole löytänyt mitään tarpeeksi kivaa värityskirjaa itselleni. Tiistaina kävin nuokkarilla päivystyksessä, kun nuorisotyöntekijä oli sanonut siellä olevan kivoja värittelykirjoja. Nyt kirppikseltä löytyi samanlaisia, hintaan 1 €/kpl. Kirjoissa on varmaan 80 sivua (veikkaus, ne ovat tosi paksuja), joten niidenkään hinta ei ollut paha.

Olinkin toivonut, että tielleni osuisi kivoja tyynyliinoja joko kirppiksillä tai tavallisten kauppojen aleissa. Nimittäin ♥:n tyynyliinavarastot ovat onnettomat, kyllä ihmisellä tulisi olla ainakin kolme tyynyliinaa/tyyny. Ehkäpä. Lempäälän kirppiksen yhdessä pöydässä oli isot pinot tyynyliinoja, ja itselleni nappasin neljä noita sinisiä (äitille kaksi, meille kaksi) ja pari valkoista, joihin voi sitten taas tehdä jotain kuvia. Valkoiset olivat kai 1,60 €/kpl ja siniset 1,30 €/kpl. Hyvässä kunnossa, en minä niitä muuten olisi ostanut.

Viimeinen ostos oli äitin bongaama. Parin euron pyöreä pöytäliina olisi päätynyt alkuperäiseen käyttöönsä, mutta minun onnekseni sen keskikohdassa oli pikkiriikkisiä reikiä. Pelastin pöytäliinan siis omiin ostoksiini suunnitellen, että väkertäisin siitä itselleni hamosen. Ihana retroinen kukkakangas on luonnossa hiukkasen kirkkaampi, joten siitä tulee oikein ihhis kesähame!

Tänään olen nököttänyt koneella. Olen koittanut kestää äitin aprillausyrityksiä. Mutta KUMMALLISTA: tänä vuonna takapihalla IHAN OIKEASTI loikki jotakin rusakoita/jäniksiä, eivätkä pitkäkorvaiset olleet pelkästään äitin jänishuijan tulosta! :ooo

Ja kummallista: Sain tänään kirjoitettua opinnäytetyöni johdannon ja tiivistelmät. Eli viimeiset puuttuvat osiot! Wuhuu! Se on siis valmis, vihdoinkin! Tai no, siihen asti kunnes se tulee bumerangina takaisin ja minun pitää korjata se. Mutta, taas tuli todistettua että viime tippa on se paras tippa: esitarkastukseen jättö on maanantaina.

(Yesterday I felt like driving for fun. After I had picked mum from Toikkari, I called to my brother if he would like to have a lift from school. It was ok for him, so I drove to Lempäälä.

And ofcourse I had to go to 2nd hand shop as well. It was a good, because I found so nice things to buy. Again.

Im going to make new pair of pants from the nice fabric of the ugly dress. An old table cloth will transform into skirt. Pillow cases are always important (especially when my bf doesn't have very many of them). And FINALLY I found colouring books!

And finally finished my thesis! Almost the last minute...)

Ei kommentteja: