perjantai 28. syyskuuta 2012

Kettu ja pupujussit

Moikka. Tulin tuossa puolisen tuntia sitten rummuttamasta ja tanssimasta. Jotenkin on nyt sellainen vireystaso, ettei vielä malttaisi mennä nukkumaan (vaikka tanssimisen jälkeen olin taas aika kuollut), joten ajattelin tulla pistämään tämän päivän asukuvat tänne.

Asukuvia ei ole nyt pahemmin ollutkaan, koska pyykkiteline on vallannut parvekkeen aikalailla koko ajan. Ei sillä, että pyykkäisimme kovin ahkerasti. Jotenkin ne pyykit vaan jäävät tehokuivaukseen moneksi päiväksi. Toisaalta ei ole ollut kovin valoisaakaan niinä hetkinä, kun olisi ollut aikaa kuvata. Tänään kuitenkin parveke oli pyykkivapaata (ihana tuollainen ruotsismi) aluetta ja päivänvaloakin oli jonkin verran, kun tulin kotio.

 takki - Anttila
huivi - kirppis

 neuletakki - Ellos
paita - Cellbess
farkut - Lindex

korvikset - Terranova
kaulakoru - KappAhl
kengät - Shoeland

Ihan ekaks: tosi kivaa, että nyt on ollut sellaisia ilmoja, että olen voinut käyttää tuota nahkatakkia! Se on kyllä niin hyvä ostos, shoppailin sen silloin pari kesää sitten Oulun Anttilasta. On kyllä ollut hintansa väärti, monenkertaisestikin! Aitoa nahkaa oleva takkihan maksoi alennuksessa vain 15 €.

Sitten tokaks: tykkään hurjan paljon noista farkuistakin! Olen käyttänyt niitä vissiin kaksi viikkoa putkeen (no en nyt ihan, mutta melkein), ne ovat niin kivat. Etenkin eilen ja tänään tykkäsin uudehkoista (ostin ne joskus kesällä) pöksyistäni, kun niiden parina oli uudet kenkäni. Kyllähän farkut nyt vaan näyttävät paljon paremmilta korkojen kanssa, vaikka tennarienkin kanssa ovat aika veikeät.


Kasvatin kenkäkokoelmaani - sikäli mikäli sitä voi kokoelmaksi sanoa, itse en ehkä sittenkään sanoisi - toissa toissa päivänä uudella parilla. Käytiin ♥:n kanssa Sittarilla, ja sen yhteydessä olevassa kenkäkaupassa oli poistomyynti. Poistomyynti on itse asiassa ollut siellä jo aika kauan, mutta vasta nyt sain itseni putiikkiin sisälle asti. Hetkisen katselin tarjolla olevia malleja, mutta en päätynyt edes sovittamaan mitään, vaan jatkettiin matkaa apteekkiin ja sitten vitamiiniostoksille Sittarin puolelle.

Kassajonossa aloin kuitenkin miettiä, pitäisikö minun sittenkin tutkia kenkäkaupan tarjontaa tarkemmin. Menin sinne uudestaan, ja katselin, kokeilin, jahkailin. Sovitin muutamia pareja ja näitä kassalle kiikuttamianikin testailin aika kauan. Vihdoin kuitenkin tein päätöksen, että ostan ne. Kaipa on ihan hyvä omistaa jotkut muutkin syyskengät kuin tennarit tai punaiset kävelykengät. Jos joutuu vaikka hautajaisiin? Kengät ovat Jana-merkkiset (never heard) ja maksoivat 50 prosentin alennuksen jälkeen pikkuisen alle kolmekymppiä Ihan jees.

Ja tosiaan on ollut ihan jees käytelläkin noita. Korko ei ole liian korkea eikä kapea, vaan justiinsa hyvä kävellä. Meidän suntiokin kehui kenkiäni tänään. (: Mutta vielä vähän asun yksityiskohdista:Tänään käyttelin tuollaista paitaa, jonka päänaukossa on kivaa pitsiä. Minulla oli tuo sama paita suunnilleen tuon neuleen värisenäkin, mutta se oli kokoa isompi, joten annoin sen äitille joskus. Tämä vihreäkin on ihan kiva, vaikkei sitä tule pidettyä kovin usein. Kaulassa killui Tukholmasta ostettu kettukoru. Ruotsalaisen ketun kanssa samassa asussa oli virolaiset kaniinit, jotka hankin viime syksynä Tallinnan reissulla. Tajusin kesken päivän, että on ehkä aika riskaabelia yhdistää samaan asuun peto- ja saaliseläin, mutta onneksi jänöjussit olivat korvissa turvassa. :D

Eipä tässä sitten muuta tällä kertaa. Tuurin ostokset ovat vieläkin esittelemättä, mutta kuvista tuli aika huonoja, joten taidan vain tyytyä odottelemaan, että Keskiseltä ostetut rytkyt näkyvät päivän asuissa. Huomenna on luvassa vähän juhlia, joten kaipa tästä pitäisi pikku hiljaa painua pehkuihin. Hyvää viikonloppua sitten vaan!


Ei kommentteja: