perjantai 28. syyskuuta 2012

Kesätunnelmia

Jos joku muistaa, niin olin kesällä Onkiniemessä kuvauksissa. Tänään facebookkiin kirjauduttuani näin, että Fintage oli vaihtanut kansikuvakseen nätin piknik-kuvan. Kappas vaan, se oli peräisin juuri niistä pula-ajan piknik -kuvauksista, eli minäkin olin siinä kuvassa. Ajattelin, että voin kaiketi laittaa sen tänne näytille, kun se kerran on julkistettu Facebookissakin.

Kuvaaja ja kuvan muokkaaja: Jirina Alanko

Voi että, olen tuijotellut kuvaa tässä tovin jos toisenkin. Ihastuin kuvan väreihin ja tunnelmaan. Käsin väritetyn (en oikein ymmärrä, miten) kuvan värit ovat jotenkin unenomaiset, hypnoottiset. Tunnelma kuvassa on rauhallinen, onnellinen, kiireetön. Ihana, ihana.

En ollut vielä nähnyt yhtään näitä kalenterikuvia (enkä vielä tiedä, mistä ja millin kalenteria sitten saa hankkia!), joten oli hauska nähdä edes yksi otos. Oli melkoisen yllättävää, että näinkin itseni punatukkaisena. Muistaakseni kuvanottohetkellä mekkoni oli punainen, eivät hiukseni! :P

No, tämä nyt tästä. Jatkan vielä vähän aikaa töitä, tulin vaan nopeasti pistämään tämän postauksen. Kovin kauaa en silti aio enää istua toimistolla, sillä nyt on perjantai!!! (: Moikka moi!

Ei kommentteja: