torstai 13. syyskuuta 2012

Keskiviikon löydöt

Moumoullahan on aina välillä niitä Viikon paras se ja se -postauksia. Eilen satuin tekemään muutaman kivan löydön, joten ajattelin tehdä omankin kirjoittelun vähän samalla kaavalla. Viikon parhaat -otsikon sijasta päätin siis otsikoida sepustukseni Keskiviikon löydöiksi.

Ensimmäinen - ja ehdottomasti omituisin - löytö ilmoitti itsestään työpaikalla. Meillä oli kirkolla Olopäivä, eli kaikille avoin ruokailu, jonka yhteydessä on myös jotakin ohjelmaa. [Tällä kertaa ihmettelimme Raamattu-onnenkeksi-rullia, lauleltiin syksylauluja ja pidettiin arpajaiset. Minä lauloin yksin Pyhiinvaeltajan laulun, pappi säesti. Se oli kivaa ja jännää, en ole pitkiin aikoihin laulanut missään. Lopuksi pappi sanoi, ettei ollut tiennyt, että minusta lähtee niin kova ääni. Mutta se löytö.] Kun oloilut oli oloiltu ja menin hakemaan tavaroitani seurakuntasalin lavan reunalta, havaitsin tavaroiden vieressä paperin. Vilkaisin, mikä lappu se oikein oli, ja huomasin, että se oli vuoden -91 junalippu Pieksämäeltä Toijalaan. Kovin kummallista, en yhtään tiedä, mistä lippu olisi siihen lavan reunalle ilmestynyt. Kummallista kerrassaan.


Seuraavan jutun löysin kotoa. Mitä lie menin kaivelemaan  kaapista, kun vastaan tuli Elloksen mintunvihreä pussi, jossa näytti olevan jotakin sisällä. Tilasin joskus kesällä meille verhot (kun kallein tuote oli -50 %) ja itselleni jotakin alealusvaatteita. Uuden asiakkaan tarjouksena (nojoo, itse olen kyllä tilannut aiemminkin Ellokselta, mutta ♥ ei, joten tilasin hänen nimellään) oli tuollainen alakuvassa oleva takki ~vitosella, joten toki käytin senkin tarjouksen hyväkseni. Vaikka kesän säät olivatkin mitä olivat, en silti tainnut kamalasti käytellä takkeja. Ainakaan tätä takkia en ollut muistanut uudistaa. Asia korjaantunee huomenna, kun takki pääsee neitsytmatkalleen meidän työntekijäretkelle. Olemme menossa Naantaliin, tekemään asiaa X. Toivoisin, että matkan kohteena olisi Muumimaailma, mutta vahvasti epäilen sitä mahdollisuutta.

Kuvassa näkyy muuten eilen uudistamat farkkunikin. Ostin ne kesällä Ideaparkin Lindexiltä, alennusmyynnistä.


Päivän viimeinen löytö oli ehkäpä se kaikkein riemastuttavin. Minulle aina silloin tällöin käy niin, että onnistun hukkaamaan jonkun tavaran pitkäksi aikaa niin, että sitä ei löydy yhtään mistään, mutta tiedän, ettei se ole voinut oikeasti hävitä. Tälläkin hetkellä vanha kontaktimuovirulla on asettanut itsensä jonnekin mystiseen paikkaan. Eilen kuitenkin yksi karkuteillä oleva juttu löytyi. Ostin muutama viikko sitten jotakin suklaamuroja, joiden paketissa oli Star Wars -lusikka. Meidän paketissa oli iiiiihana Yoda-valomiekka-lusikka, jonka omin itselleni.  Ikävä kyllä onnistuin hukkaamaan sen melkein heti. :c Mutta eilen kun aloin pitkästä aikaa neuloa, löysin Yodani kutimieni joukosta. Outoa, koska viimeksi neuloin Tuurissa, mutta en nähnyt lusikkaa, vaikka mylläsin kudinpussiani aika tehokkaasti. Noh, tutkimattomia ovat Yodien tiet.

Haha silloin kun lusikka oli hukassa, ehdin jo ostaa toisen paketin niitä samoja muroja, että saisin uuden lusikan hävinneen tilalle. Sillä kertaa paketista tuli sininen R2-D2 -lusikka, joka on ihan kiva kanssa, mutta ei tietenkään näin hieno kuin Yoda on:


No juu, eipä mulla tässä muuta. Suihkuun minun mennä pitää. Morjes!

Ei kommentteja: