tiistai 12. huhtikuuta 2011

Viime viikkoa!

Joopa joo, tässä on taas vierähtänyt aika tovi tuosta viime kirjoittelusta. En ole ollut oman koneeni vaikutuspiirissä, enkä jotenkin osaa niin hyvin blokkautua muilla koneilla. Toivottavasti se rakkine muuten saadaan korjattua, ei olisi kiva ostaa vielä uutta. ♥:n veli voisi kai katsoa sitä, kun kerta on jonkinlainen tietokonenero.

Mutta. Mitäpä sitten on tapahtunut? Silloin maanantaina tosiaan vaelsin Jrn:n kämpille, ja olin ihan kuin uitettu koira, kun pääsin perille. Onneksi Jrnlle ja J:lle tulee sanomalehtiä, niin sain kuivatettua kenkäni. Ja onneksi siinä talossa on hyvä kuivaushuone. Ilta meni ihan nopsakasti jutellessa niitä näitä ja leffoja katsellessa. Katsottiin pari Monty Python -pätkää, mikä oli minulle ihan uusi kokemus. Soitin myös opparini ohjaavalle opettajalle, jotta saisin tietää, milloin esittelen työni.

Aamulla heräsin aikaisemmin kuin Jrn. Ajattelin odottaa kämpillä siihen asti, että hän heräisi, mutta päätinkin sitten vain hipsiä vähin äänin pois. Kirjoitin kiitos-viestin ja suuntasin koululle. Siellä lisäsin posteriini opparin esitysajankohdan ja luokan, missä esitys on. En jaksanut vanhentua koululla kovin kauaa, vaan lähdin junalle. Aurinko paistoi, oli kivan keväistä. Olisi ollut kiva pyöriä kaupoissa ja markkinoilla, mutta kengät sattuivat tosi paljon, joten pikakirppiskäynnin jälkeen menin suoraan asemalle. Kun olin istahtanut junaan, Jrnlta tuli viesti, että hän oli juuri herännyt ja odottanut kämpän olevan täydempi.

(markkinoilla olisi ollut ilmapalloja, nääs)

Tiistaina tulin kotiin joskus neljän maissa, ja olin kamalan väsynyt koko loppu päivän. Jaksoin sentään puhua jonkin verran puhelimessa, ja ♥ saikin puhuttua minut ympäri, että menisinkin Helsinkiin jo keskiviikkona. Joten keskiviikkona labrareissun (papa-koe yngh) jälkeen junailin etelämpään. Ulostauduin junasta Tikkurilassa, ja ♥ nappasi minut sieltä, kun oli tulossa töistä kotiin. Ilma oli ikävän harmaa, mutta onneksi toinen oli siinä vieressä.

(junan ikkunasta näkyi joutsenia)

Torstaina oli vähän tylsää, koska olin yksin kämpillä sen aikaa, kun ♥ oli töissä. Enkä halunnut vielä alkaa suunnitella opparin esitystäni. ♥ yritti piristää ehdottamalla Itäkeskukseen menemistä, mutta sekin oli itseasiassa aika tylsää, koska en voinut ostaa mitään. :c :p Kaiken lisäksi olimme sitten liian väsyneitä tekemään ruokaostoksia, joten söimme Hesellä. En kyllä edes muista, milloin olisin viimeksi syönyt Hese-ruokaa, joten ehkä se ei ollut ihan kamala retkahdus.

(söin sellaisen Arizona-hampurilaisen. en jaksanut ihan kokonaan)

Torstaina sentään ostimme ruokaa. Yritin myös shoppailla Citymarketissa kumisaappaita, ja melkein ostinkin yhdet ihan kivat, mutta aloin taas tuttuun tapaani jahkailla asian kanssa. Ja saappaat jäivät hyllyyn. Mutta hoo! Ajoin ensimmäistä kertaa autoa Helsingissä! Tosin ihan vaan Vuosaaressa, mutta se oli tarkoituksenikin. Että ensin harjoittelen täällä vähän syrjemmässä, enkä ryntää heti keskustaan. Ajoin kauppaan ja takaisin, ja hiukkasen ihan vain ajeluajelua.

(jotkut kivat pinkit saappaat olisivat nam)

Lauantaina oli vallan ihana kevätpäivä. Jopa huomasi hiekan silmissä ja hampaiden välissä. :D Oli vähän tuulista. Mutta se ei haitannut, sillä seura ja tekeminen oli mitä kivintä. ^^* Minulla oli kirppistreffit Nuusiksen kanssa. Menimme aamulla sinne isolle Valtteri-kirppikselle. Oli jännää etsiytyä paikan päälle yksin reittioppaan neuvojen perusteella, mutta ihan hyvin se meni. Kierrettin kirppis (ostin kivan hamosen) ja sirryttiin sitten ratikalla jonnekin. En enää edes muista, mihin.

Mutta siellä oli kuitenkin Fida, jossa käytiin myös. Ja piti mennä syömään jonnekin vegaanipaikkaan, mutta ruokalista kuulosti minusta liian oudolta. Kävelimme sitten jonkin aikaa etsien sopivampaa ruokapaikkaa. Matkalla näkyi tiikereitä alikulun seinillä. Päädyimme Rossoon, ja mussutin siellä I-HA-NAA vuohenjuustopastaa. Siinä oli juuston ja pastan lisäksi paholaisen hilloa, aurinkokuivattuja tomaatteja, pinjansiemeniä ja artisokkaa. Nam. Ja keskustelutkin olivat nam. pienempikuinkolme.

KIvan kevätpäivän jälkeen minua ramasi kyllä armottomasti, ja torkuin puolihorroksessa kun ♥ katsoi jalkapalloa. Sen jälkeen taisimme käydä taas Itäkeskuksessa, ja sorruin lisäherkkuihin: Teki mieli jäätelöä ja lähin pulju, josta sitä pystyi ostamaan, sattui olemaan italialainen kahvila. Kirsikka-mascarpone-jäätelöä ja veriappelsiinisorbettia. Nam taas.

(siis ihan vain maalattuja tiikereitä, tietty)

Sunnuntainakin syötiin jäätelöä. ♥ halusi leffan kanssa jotakin naposteltavaa, joten kauppaan tiemme vei. Ostettiin cheddarin makuisia mikropoppareita (se juustojuttu palaa helposti, yhyy), limsaa ja karkkia. Tällä kertaa otin mukaani - maksua vastaan toki - ne aiemmin sovittamani Nokian punaiset Sport-saappaat. Kun olen niin urheilullinen. :D Kaupan parkkipaikalla nautitut jäätelöt olivat kevään ensimmäiset ulkojäätelöt. Tosin ne syötiin loppuun autossa, kun alkoi viluttaa. Ei se aurinko ole niin kovin lämpöinen vielä.

(oikeasti ne olivat puikkojätskit)

Eilen, eli maanantaina olin taas yksin kämpillä päivän. Väsäsin voimapiste-esitystä opinnäytetyön julkistamisseminaariin. Eli Powerpointtia. Tsättäilin myös S:n kanssa Facebookissa, mikä oli kivaa ja tärkeää. Illalla tapahtui keitto-onnettomuus, kun ♥ kaatoi lattialle keittoa ja liukastui siihen. :c Tänään ohjelmassa oli siis pyykkien pesemistä koulujuttujen lisäksi. Huomenna junailen taas Pieksämäelle, ja menen Jrnlle yöksi. Ei kai juttuni vaan ala toistaa itseään? :o

2 kommenttia:

iituliina kirjoitti...

oivoivoi tuli mieleen tästä, että oon kerran ajanut Helsingissä, ja tietty piti ihan keskustaan asti päästä, eikä se ollu yhtään niin vaikeetahankalaa, kun kuvittelin!

Paola kirjoitti...

voi ei, oon ihan nössö ajaja suhun verrattuna: eka teilasit mun sormiksatarpeen sanomalla että tumpuissa on helppo ajaa, ja sitten kerrot ettei Helsingin keskustassa oo pelottava ajaa. Kivat sulle.

:DD