torstai 14. huhtikuuta 2011

Väsy

Moi. Tulin kirjoittelemaan pikkuisen pätkän eilisestä ja tästä päivästä, koska huomenna on jo uudet kujeet.

Eilen tosiaan junailin Mäelle, olin perillä kahdeksan maissa. J oli samassa junassa, huomattiin toisemme asemalla ja käveltiin yhdessä kämpille. Illalla juteltiin vähän J:n ja Jrn:n kanssa ja katseltiin telkkaria. Yhdentoista aikaan menin maate.

Tosin en saanut ihan heti unta. Enkä ihan kohtakaan. Jännitti kai, asiat pyörivät mielessä. Olin hereillä vielä yhden jälkeen, luultavasti nukahdin joskus puoli kahden maissa. Heräsin pari kertaa vessaan. Kun kävin vessaamassa puoli viideltä, en enää nukkunut sen jälkeen. Joten yöunet jäivät viime yönä kolmeen tuntiin. Nice.

Aamulla oli sitten TOSI paha olo. Ihan kuin olisi ollut krapula. Mutta pakko oli mennä. Koululle. Kävin opponoimassa Ltn opparin esityksen, ja sitten syömässä. Olisin toivonut, että olisi ollut ruokana sitä hyvää kanajuttua, jossa on tomaattikastike, herkkusieniä ja hillosipuleita. Mutta oli kaalikääryleitä. Ihan jees sekin. En syönyt paljoa, kun oli vielä huono olo.

Puoli yhdeltä oli oman opparini esitys. Tai no kahtakymmentä vaille yksi, kun ohjaaja saapui paikalle. Jännitti, vaikkei kuuntelemassa ollut muita kuin opponentit ja ohjaaja. Minusta se meni ihan ok. Opponentit sanoivat, että olin luonteva, ja oli kiva etten lukenut suoraan paperista. Minusta taas tuntui, että tuijotin koko ajan vihkossa olevia muistiinpanojani.

Ohjaaja kysyi omaan tyyliinsä kysymyksiä, joista ei ottanut selvää, onko ne tarkoitettu avuksi vai nurkkaan ajamiseksi. Sain hyödyllistä palautetta opponenteilta. Ohjaajaltakin ihan. Kun kysyin, pääsenkö läpi, hän sanoi että kyllä, jos teen ehdotetut korjaukset. Niitä ei ollut onneksi paljoa. Vähemmän, kuin olin luullut.

Aika lailla heti esityksen jälkeen lähdin kävelemään asemalle. Käväisin ostamassa hiukkasen evästä, piipahdin kirpparilla tappamassa aikaa ja suuntasin ostamaan lippua. Junamatka meni lähes kokonaan torkkuessa. Vähän Kämmpiksen kanssa tekstaillessa, ja muutaman minuutin rupattelin S:n kanssa.

Juna oli Toijalassa vähän ennen seitsemää. Menin S-markettiin ostamaan itselleni opparivälietappipalkintomussutettavaksi valkohomejuustoa, suolakeksejä ja poppareita. Kotona söin kuitenkin muusia ja jauhelihaa, niin en jaksanut mussutella. :DD

Kävin maksamassa yhden laskun, ja huvikseni kävin tilitapahtumani läpi. Tämän vuoden aikana olen käyttänyt VR:n palveluihin n. 260 euroa rahaa. Se on aika iso summa.

Nyt aion pitää maanantaihin asti vapaata opinnäytetyöstä. Huomenna suuntaan Tampereelle palauttamaan kirjaston kirjoja. Luvassa on myös rumpuilua ja siskon muuttoapuna olemista. Ihan muksaa.

Tää menis nytten nukkumaan.


Ps. silloin viikko sitten keskiviikkona ostin ensimmäisen suklaamunan. Seuraavat todennäköisesti vasta alesta.

2 kommenttia:

tAru kirjoitti...

Hei, oon ylpee sinusta ku sait tehtyä kaiken. Oot ihana ja taitava.

Niinjajoo, aika monta rahaa VeeäRrälle, mut toivon mukaan ei oo ollu hukkareissuja kuitenkaan.

Hei, huomenna nähään. <3

mutsum

Paola kirjoitti...

mutsummutsummutsum^^*

no melkein kaiken. viel ne korjaukset. jaaaa...portfolion esitteleminen. tosin Teemu ei oo reagoinu mun kyselyihin mitenkään, että ei kai se oo niin tärkee sitten. -.-

Mari tuossa häärää viimesten tavaroiden kanssa, auto tulee yhen maissa. jee nähään. (:

pordry