torstai 10. helmikuuta 2011

26. päivä: kuva lempiviikonlopustasi

Hups, nyt vähän innostuin. Koska en osannut sanoa, mikä olisi lemppariviikonloppuni (olipa muuten hölmön samanlaiset tehtävät peräkkäisinä päivinä!), päätin listata muutamia ihanan viikonlopun aineksia.

Tykkään pelata lautapelejä, mutta ne soveltuvat huonosti yksin pelattaviksi. Olenkin ihan onnessani aina, kun tarjoutuu tilaisuus pelata jotakin seurapeliä porukalla. Pleikkaripelit ja vaikkapa keilaus käyvät myös oivallisesti.

Välillä on hauskaa käydä kaverien kanssa tanssimassa ja/tai laulamassa karaokea. Opiskelujen ensimmäisenä vuonna baarissa tuli käytyä useastikin, mutta nyt en edes muista, milloin olisin viimeksi käynyt. Marraskuussa Sodankylässä?

Yksinkin on kiva viettää viikonloppua. On mukavaa näperrellä jotakin esimerkiksi neulomalla tai askartelemalla. Vaikka usein käy kyllä niin, että tekee mieli kilkutella puikoilla tai leikata ja liimata, mutta loppujen lopuksi ei saa aikaiseksi tai ei tiedä, mitä tekisi. :c

Erilaisia esityksiä on kiva käydä katsomassa. Konsertit, teatteri tai vaikkapa leffassa käyminen on harvinaista luksusta, joka yleensä piristää ja rentouttaa kovasti. Kun taas viikonloppuna on luvassa omaa esiintymistä, tunnelma on touhukas ja ehkä hieman kiireinen, mutta esiintymisen jälkeen olo on loistava.

Piknikit ja nyyttärit ovat mahtavia!! Hyvä seuran lisäksi on kätevää, kun ruokatarjoilu muodostuu kaveruksien järjestämistä pöperöistä. Ei tarvitse itse nähdä vaivaa niin paljoa, ja silti tulee masu täyteen. Yksinkin kokkailu on silti antoisaa, etenkin kun joku uusi resepti onnistuu hyvin. Viikonloppuisin on sitä paitsi kiva tehd ruokaa vähän pidemmän kaavan mukaan, tai vähän "hienommin".

Yökyläily on ihan parasta! Siihen on kyllä tullut totuttua Diakin aikana. ♥

Toinen ajanviettotapa, johon olen viime vuosina tutustunut paremmin, on shoppailu. Vaikka shoppailukestävyyteni ei taida olla ihan parhaissa mahdollisissa lukemissa (?), välillä on kiva pitää ihan oikeita shoppailupäiviä. Yleensä käyn kaupoissa mieluummin yksin, mutta shoppailupäivät vaativat toki jonkun kivan seuralaisen.

Kirkossakin on mukavaa käydä. Aika harvoin sinne saa raahattua itsensä, mutta kun sellainen ihme tapahtuu, on se yleensä aina hyvä kokemus. Saa rauhoittua ja olla vaan.

Vaikka viikonloput kuluvat usein ihan kotona hengaillessa, välillä on hauskaa tehdä jotakin ihan erilaista. Erikoiset viikonloput jäävät paremmin mieleen, jos niitä ei ole ihan jatkuvasti. Eipä sitä kovin usein jaksaisikaan opetella assariutta, matkustaa Ruotsiin, olla Lappi-turisti tai pukea yllensä roolivaatteita. Kaikkein parasta on vaan olla rauhassa tärkeiden ihmisten kanssa ja puuhailla jotakin mukavaa. ♥(day 26. a photo of your favorite weekend

I don't know what would be my favourite weekend. But I know which incredients make a weekend lovely. For example:
-Playing board (or Playstation) games with friends
-Going dancing or singing karaoke, sometimes
-Making crafts
-Going to events, watching performances
-Performing
-Picnics, bring-dish-parties, cooking (alone or with friends)
-Sleepovers
-Shopping
-Going to church
-Doing something different every once in a while (like being an assistant for photographer, trevelling to Sweden or Lapland, or acting in a play)
-Just spend time with the important people ♥)

Ei kommentteja: