tiistai 15. helmikuuta 2011

Sunnuntain ajelut

Sunnuntaina pyörähdin veljen kanssa Viialassa. Yksi kaveri oli kertonut, että Metsälinnassa olisi kirppis. Kovin moni ei ollut tullut tavaroitansa kaupittelemaan, paikalla oli vain kourallinen myyjiä. Veli löysi kuitenkin materiaalia koulutöihinsä, ja minäkin tein yhden kivan löydön:

Vielä muoveissa oleva upouusi Carcassonne-peli hintaan 3 euroa! Itse en ole mikään suuri strategiapelien ystävä, etenkään jos pelaan liian voitontahtoisten tyyppien kanssa. Ajattelin kuitenkin, että olisi kiva pelata sitä siskon ja veljen kanssa (vaikka veli todennäköisesti rökittää minut 6 - 0, kunhan oppii pelaamaan sitä paremmin). Ainakin ensimmäinen pelikerta oli kiva - tuli tasapeli! (:

Metsälinnasta menimme vielä toiselle kirppikselle, kun kerran Viialassa olimme. Veli osti mahtavan huopahatun parilla eurolla ja Jim Carrey -hupailun puolikkaalla vitosella. Itsekin löysin samanhintaisen DVD:n, joka oli pakko kotouttaa.

Näin Steven Spielbergin Terminaalin ensimmäistä kertaa muutama viikko sitten, kun katselimme ♥:n kanssa leffoja. Olin jo pitkään halunnut nähdä tämän leffan, vaikka en ollut ihan perillä, mistä se kertoo. :D Luulin, että kyseessä on toimintaelokuva, mutta eipä ollutkaan. Tykkäsin silti kovasti, ja nyt oli kiva hommata tämä omaksikin.

Viimeinen kirppisosto oli kyllä melkoisen läppä. Arkillinen Jeesus-tarroja. Vaikka mistä sitä tietää, jos tekee mieli askarrella oikein paatoksellisia pääsiäiskortteja. Tai sitten täytyy lähetellä ahkerasti kirjeitä Nuusikselle ja Pätselööreille. Esim. :DD

Tänään(kään) ei ollu tkovin hyvä opparimenestys. Kun puolet ajasta menee koneen kanssa tapellessa ja puolet päästellessä kissoja ulos, ei kai voi olettaa, että kirjoittaminen olisi kovinkaan intensiivistä. Sain kai yhden kappaleen (n. seitsemän riviä -.-) kirjoitettua.

4 kommenttia:

tAru kirjoitti...

voiJeesus! mahteja :p
mut muutenki kyl aika hyvät ostot, karkassonet on kalliita!

hei armas, pian nähään <3

blerla

Paola kirjoitti...

niin on, niinku yleensäkin lelut ja pelit. Äskenkin pelattiin, ja mää voitin!! wuhuu!

jee, niin nähdään!!<333

sneringe

Annabel kirjoitti...

JOO, MULLE KIRJEITÄ, MULLE! HALUAN KERÄTÄ KOKO SARJAN! (erityisesti kärsivät ja Mariat!)

Paola kirjoitti...

:DD <3