maanantai 14. helmikuuta 2011

Ystävänpäivän puuhia

Juu-u, tänään on siis se ystävänpäivä. Olen ollut vain kotosalla, kun kahvilakirppistreffitkin menivät mönkään. :C En ole tehnyt oikeastaan mitään, kärsinyt vain tylsyydestä ja selittämättömästä ärsytyksestä ja inhottavasta olosta.

Koristelin hammasharjakoteloni. Ei vaatinut suuria ponnistuksia, liistrasin vain yhden tarran kotelon kylkeen.

Kirjoittelin lähdeviitteitä ja juttelin oppari-Essin kanssa vähän aikaa puhelimessa.

Vaihdoin uuden netin toimimaan. Asensin tietoturvaa. Tappelin koneen kanssa, kun se on ollut h i d a s. Tekisi mieli heittää sillä vesilintua.

Vaihdoin selaimeen pikkuponikoristeen. Stailasin It girl -ukkelini vaaleanpunaiseen kotiasuun. Haaveilin karkeista.

Sain postista piristyksen. Ihana Jossu oli lähettänyt ystävänpäiväkortin. Muumipappa on heittäytynyt metroseksuaaliksi kimaltavine hattuineen. Postimerkissäkin oli kimalletta.

(So, it is Velentine's day today. I have stayed only inside, cafe-2nd hand-date was cancelled so I didn't go anywhere. Actually I have done almost nothing. Only suffered from boredom, being annoyed and had somekind of bad feeling. :C

Things I did: decorated my tooth brush case by putting one sticker on it. Wrote some source things to thesis. Changed my Internet. Fighted with my computer and almost threw it away. Changed my Persona. Dressed my It girl to pink lazy outfit. Dreamed about candies.

Luckily mail brought me something nice. Lovely Jossu had sent me a Valentine's card. ♥)

Ei kommentteja: