perjantai 11. helmikuuta 2011

Käsi-työtä

Jossain vaiheessa ostin sormikkaat. Koska tumpuilla on hankala ajaa autoa, ja ilman hanskoja ei tarkene. Vihaan sormikkaita, kädet näyttävät niissä typeriltä. Käteni eivät kaiketi ole maailman siroimmat, siksi piti tyytyä niihin ainoisiin sormikkaisiin, jotka mahtuivat käteen. Sattuivat sitten olemaan sinistä mokkaa.

Ei kai siinä mitään, ajattelin että voihan niitä koittaa tuunata jotenkin. Haaveilin helmistä ja napeista taiteilluista huijasormuksista. Helmipurkissani ei kuitenkaan ollut mitään kivoja helyjä, jotka olisivat vastanneet mielitekojani. Siispä tartuin kimallevärituubiin.

Ja pursotin. Annoin värin vaan kuivua, en yrittänyt mitään värinkiinnityssysteemiä. Eivätpä taitaisi hanskat kestää uunia tai silittämistä. Vaan eipä kämmenselässä olevat kiekurat edes altistu kovalle kulutukselle. Kestänevät (rakastan potentiaalia) yhtä kauan kuin sormikkaatkin ovat käytössä.
Severus ja Väiski paistattelivat päivää, kun kävin räpsäisemässä hanskakuvat.

Tämän päivän ohjelmaan on tähän mennessä kuulunut noin kaksi tuntia terveyskeskuksessa odottelua. Näyttäisin olevan hyvä keksimään opparinvälttämiskeinoja. Sain silti jokusen rivin kirjoitettuakin. Taisi tulla yksi sivu lisää aiempaan tuherteluuni.

2 kommenttia:

iituliina kirjoitti...

Mää en kyllä edelleenkään vaan ymmärrä, miten kukaan voi ajaa autoa sormikkaat kädessä? :D mä ajan kyllä aina tumput kädessä, jos ei ilman tarkene

Paola kirjoitti...

no aika samanlailla ku paljain käsinkin.

en oo itseasiassa koskaan kokeillu tumppujen kanssa, kun oon ajatellu et se on tosi hankalaa.

no tulipahan ostettua sitte. :D