torstai 10. helmikuuta 2011

pros and cons (of today)


* Äiti (puoli)pakotti minut mukaansa syömään. Ei tosin ollut turhan vaikea suostutella, koska toisena vaihtoehtona olisi ollut opinnäytetyön pariin jääminen.
* Jouduin ajamaan, vaikka ei olisi huvittanut.
* Syömisenä oli makkaraa, jota meillä oli eilen kotonakin. En tykkää uunimakkarasta. (Onneksi lohkoperunat sentään olivat hyviä.)
* Pikkuveli on ääliö eikä tottele. Vaikka en olekaan veljeni vartija, sen idiotismi ärsyttää.
* Kotona on meteliä, koska iskä yrittää vaihtaa ovea. Meteli on jatkunut koko päivän ja muodostuu suurimmaksi osaksi kiroamisesta.
* Tuntuu siltä, että TAAS on tulossa virtsatietulehdus tai joku sellainen. (Taisin palelluttaa itseni lauantaina.) Joulun jälkeen oli kiva pikku ylläri, ja kuulemma se tulee helpommin sitten kun sen on kerran kärsinyt. ://
* Opinnäyetyö esiintyy unissani. Nimenomaan pahoissa sellaisissa. Tänään aamupäivällä kirjat lentelivät pitkin lattiaa.
* Hotmail valittaa jatkuvasti jostain ihme komentotiedostosta. Että se on varattuna tai ei vastaa kutsuihin enää.

* Syömisen jälkeen askarreltiin ystävänpäiväkortteja. Minä ♥ askartelu. Postitin kaksi korttia.
* Kävin hakemassa seurikselta leiriä varten askartelujuttuja ja sain jotakin materiaalikirjallisuuttakin. Näin Rtn.
* Kotiin päin ajellessa olikin kiva ajella, teki mieli lähteä jonnekin muuallekin. (Kun täällä kylällä ei ole oikein noita paikkoja, joissa käydä...)
* Postista oli tullut kaksi saapumisilmoitusta. Joten sain lähteä lisää autoilemaan, kun kävin hakemassa paketit.
* Ensimmäisessä paketissa oli puhelin (pinkki♥). Olen kuulemma ollut hyvä puhelinoperaattoriasiakas, niin sain sellaisen muistiaisen. Siitä soitettiin viime viikolla, ja sain valita kahden kuukauden puhelinlaskut puoleen hintaan tai harmaan tai pinkin liukuläppäpuhelimen.
* Toisessa paketissa oli uusi nettitikku. Siitäkin soitettiin viime viikolla. Että edellinen sopimus on loppusuoralla, haluaisinko vaihtaa halvempaan ja nopeampaan nettiin. Toki.
* Sain eiliseen sähköpostiini vastauksia. Kyhäsin nimittäin jonkinlaisen kyselyviestin, jonka tarkoituksena on saada tietoa lähetyskasvatuksen tilasta oppariseurakunnassa. Mitenkään kvalitatiivisten tutkimuksien sääntöjen mukainen se kysely tuskin oli.
* Ystävänpäiväkorteista jäi askareteluinto, ja aion jopa toteuttaa visioni tässä illalla.

kuvat: :) :(

Ei kommentteja: