lauantai 28. huhtikuuta 2012

Fredag - vapaapäivä

Eilen eli perjantaina minulla oli siirtovapaa siitä viime sunnuntaista. Olisi ehkä voinut pistää vapaapäivän maanantaille, ettei tarvitsisi kömpiä töihin yhdeksi päiväksi ennen vappua, mutta en tajunnut sitä silloin, ku vapaatani siirtelin. Tai no, onhan maanantaisin mummujen olotupa, niin sen takia kai laitoin vapaan perjantaille. Jokatapauksessa hyvä niin, sillä eilisestä päivästä kehkeytyi vallan ihana.

Päivän ensimmäinen aktiviteetti tosin ei ollut ihanammasta päästä, kävin nimittäin moikkailemassa gynekologia. Mutta se tapaaminen ei onneksi kestänyt kauaa, vaan pääsin käppäilemään kohti seuraavaa tapaamista. Olin sopinut lounastreffit Thai & Laos -ravintolaan, mutta olin hieman etuajassa, joten käväisin Näsilinnankadun Fidalla.

Pikaisen Fida-pyörähdyksen lopputulos oli se, että marssin takaisin kadulle kahden ostoksen kanssa. Ensin olin napannut valikoimista yhden kivan huivin.

Eli huivien seasta minulle huuteli tämä venäläisen näköinen kukkahuivi. Tosi iso yksilö maksoi vain 3,50 €, joten ostin sen ihan hyvillä mielin. Vaikka se näyttääkin olevan Made In Japan, eli se ei ihan voi korvata sitä ensimmästä maatuskahuiviani. Sitä, joka varastettiin. :c Tämä on kuitenkin lähempänä sitä kuin H&M:ltä ostamani kukkahuivi. Ja tykkään, kun kukkaset ovat osaksi pinkkejä. Huivin valkkaamisen jälkeen ajattelin vilkaista, millaisia laukkuja olisi tarjolla.

Laukkurekissäkin roikkui yksi erittäin potentaalinen ostos. TOSI hyvässä kunnossa oleva ja varsin kivannäköinen ruskea olkalaukku piileskeli muiden laukkujen takana, mutta onneksi löysin sen. Tykästyin siihen heti, ja aloin pikkuisen pelokkaasti etsiä hintalappua. Jotenkin minusta nääs tuntuu, että Fidassa on usein vähän turhan kallista tavaraa. Tämän hinta ei sentään ollut pilvissä, vaan se kustansi vain 6,50 €. Molemmat ostokset yhteensä siis kympin. Ei kovin pahis. (Silti ajattelin, että olenpas tullut huimentelevaksi nyt, kun saan palkkaa. :P)

Ostosten jälkeen odottelin vähäsen aikaa ravintolan ulkopuolella, ja kohta seuralaiseni saapuikin. Niin pirtsakan näköisenä punaisine hiuksineen! (: Tapasin siis Pian, joka oli minun ohjaajani nuorisotyön harjoittelussa joskus kaksi ja puoli vuotta sitten. Olemme toki nähneet sen jälkeen muutaman kerran, mutta en edes muista, milloin viimeksi! Nyt onneksi nähtiin, mussutettiin rauhassa buffettiruokia ja juteltiin kuulumisia. Niitä oli aika paljon läpikäytäväksi, lounashetkemme venähti melkein kahden tunnin mittaiseksi.

Olin etukäteen ajatellut, että pitäisin vapaapäivänäni oikein kunnon shoppailupäivän, mutta loppujen lopuksi aika kului lähinnä korukaupoissa katselemassa. Kävin sentään vähän hypistelemässä vaatteita KappAhlissa ja Indiskassa, ja taisin tehdä pienen kierroksen Seppälässäkin. Anttila oli kuitenkin ainoa, josta jotakin tarttui mukaan. Ei mitään kovin kiinnostavaa, mutta laitanpa kuvat silti.


Annon lakanat olivat Plussa-korttitarjouksessa, parivuoteen lakanat maksoivat suunnilleen 12 euroa. Meillä ei ollut ennestään tarpeeksi suuria lakanoita, ollaan vaan laitettu aina kahta pienempää. Ne ei vaan meinaa pysyä paikoillaan, joten pakko alkaa hankkia näitä isompia. Tai vaikka ommella niitä pieniä yhteen. No mutta joka tapauksessa ostin noita nyt kaksi, en raaskinut enempää. :P

Sitten naisten sukat sun muut olivat Ota 3 maksa 2 -tarjouksessa, joten kiikutin kassalle noita avokassukkia kolme pakettia. Olisin tietty voinut tutkiskella sukkahousuvalikoimaakin, mutta halusin päästä halvalla. Sitä paitsi minulla oli aikomus ostaa noita jossakin vaiheessa. en malta odottaa, että saan koittaa noita rusetillisia niiden pinkkien kenkien kanssa!

Kävin minä vielä shoppailupäiväni päätteeksi apteekissa ja Radiokirppiksellä. Siellä en viihtynyt, en tykkää kun se on aina niin täynnä ihmisiä. Vaihdoin siis maisemaa, käppäilin siskon tykö kahvittelemaan. Ei me kyllä kahvia juotu, mutta jätskiä tarjottiin. Turistiin niitä näitä siskon ja tämän kaverin kanssa, ja viiden maissa lähdettiin rumputreeneihin.

Ai että. En ollut käynyt rummuttamassa kertaakaan tänä vuonna, mutta ehkä sitä on kannattanutkin odottaa. Oli nimittäin jotenkin tosi kiva fiilis jo pelkästään kävellä kohti Vuoltsua, ja etenkin sitten rummutella. Aika lailla kolme vuotta sitten aloitin Udokassa, ja jostain syystä eilen oli hirveän nostalginen olo. Kaipa sää oli samanlainen kuin sinäkin keväänä, ja eilenkin oli vähän sellaista uutuuden tuntua.

Harjoituksissa ei ollut tällä kertaa kovin montaa soittajaa, mutta se ei menoa haitannut. Soitettiin muutamia uusia juttuja, joihin pääsin ihan hyvin mukaan. Yhdessä biisissä tuli joku ihme black out: vaikka olen ihan alusta asti soittanut sitä rytmiä, en yhtäkkiä muistanutkaan, miten se menee! :o Noh, sain sitten kyllä kiinni, mutta olipa aika hölmistynyt olo.

Kivointa antia oli tietty ihmisten näkeminen. Niitäkään tyyppejä en ollut nähnyt pitkään aikaan, ja etenkin Tiiaa, Georgea ja Emmaa oli kiva nähdä. Jäin jopa tanssimaan rumpuilujen jälkeen, mutta se ei ollut kovin suuri menestys. :P

Oman nostalgia-annoksen toi bussilla ajelu. Sitäkään en ole tehnyt aikoihin, mutta nyt sain kävellä kevätillassa bussipysäkille ja kelailla päässäni päivän tapahtumia. Kotiin päästyäni olin väsynyt JA onnellinen.

Ei kommentteja: