sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Teho(shoppaus)päivä

Lauantai oli oikein tehokas päivä.

Ensinnäkin oli katsastuspäivä. Ajeltiin ♥:n kanssa Lielahteen, siellä on joku uusi katsastusasema, josta saimme tarjouskirjeen tässä taannoin. Ajateltiin sitten kokeilla sitä, ja aikas mukavaksi paikaksi Katsastusmies osoittautuikin. Kahviautomaatissa oli montaa lajia kuumaa juomaa, tarjolla oli hyvää kakkua ja lehtihyllystä löytyi minullekin luettavaa. Cosmot ja kaakaot eivät silti auttaneet, vaan ikävä kyllä meidän pikku automme ei läpäissyt Katsastusmiehen syyniä. Yhyhy. :c


Kerta oltiin jo Lielahdessa, päätettiin piipahtaa myös Punaisen ristin Kontissa. Ihan vaan katsomassa, olisiko siellä vaikka jotakin kodin juttuja, kuten verhoja tai lamppua olohuoneeseen. Niitä ei löytynyt, mutta suunnilleen kympin sain sinne kulutettua.


 Olen ajatellut, että haluan kerätä itselleni kaikki Harry Potter -kirjat englanninkielisinä painoksina. Salaisuuksien kammion ostin joskus Toijalan kirppikseltä, ja Feeniksin kilta on kulkeutunut meille veljen kummisedän naisystävältä. Olen päättänyt omia sen minun kirjahyllyyni, joten nyt kun ostin Viisasten kiven,minulla on jo melkein puolet koko sarjasta! Tämä oli kyllä ehkä vähän liian kallis (3€) minun kirppismielelleni, mutta t.a.t.u.-cd oli vain 1,50 joten ne kompensoivat toisiaan. Eikö? Lisäksi ostin muutaman muun cd:n autoon (Eminemiä ja Shaggy) ja yhden kivulin lahjan kaverille lähetettäväksi.

Lielahdesta tiemme vei Pirkkalaan. Piti mennä palauttamaan yksi Verkkokaupan vikaostos, ja palautusrahoilla ostettiin sitten sellainen johto, mitä pitikin (hmph tai niin minä lulin, näköjään tuo uusikin on nyt väärä -.-) ja minun kameraani uusi muistikortti. Jotenkin se vanha oli onnistunut naarmuuntumaan, joten se ei enää toiminut. Nyt toimii, kun on uusi.

Ja Pirkkalassa pystyi kätevästi tekemään ruokaostoksetkin. Sittariin siis. Siellä yllyin melkein Himoshoppaajaksi, sillä a) nappasin melkein miettimättä ostoksien joukkoon monitoimikoneen b) bongasin miestenvaaterekistä ♥:lle sopivan paidan ja heitin senkin ostoskoriin melkein kysymättä ♥:ltä mitään ja c) yhtä huolettomasti koriin lensi jotakin monta kymppiä maksavaa, joka tulee jollekin toiselle ihmiselle.
En tiedä, oliko edellisen kappaleen sepustuksissa mitään päätä taikka häntää, mutta itselle tuli siellä kaupassa sellainen olo, että *tittidii, tässä vaan lappaan ostoskärryyn tavaraa kuten Himoshoppaja-Becky ikään*. Kaikelle kuitenkin löytyy selitys. ♥:n paidan ostaminen selittyy yksinkertaisesti sillä, että olen luvannut itselleni, että jos ostan jonkin uuden vaatteen (etenkin yläosan), minun pitää heittää kaksi vanhaa pois. Joten kun en voi ostella itselleni, pitää ilmeisesti ostaa toiselle? En minä yleensä, mutta tuo nyt sattui olemaan kiva paita. Maksoi kympin, alkuperäinen hinta muistaakseni kolmekymppiä.

Eikä tuo monitoimikonekaan ihan pelkästään heräteostos ollut. Taisin nähdä sen aiemmin jossakin Sittarin mainosläpyskässä ja mietiä, että voisi olla kätevää ostaa se. Masiinan sai Plussa-kortilla neljällä kympillä, etu oli silloin -50%. Sillä voi raastaa ja paloitella, vispata, vatkata ja vaivata. Ainakin. Tänään vähän tutustuin ohjekirjaan ja opetin tuota toista tekemään sämpylöitä. Kovin isoa taikinaa sillä ei voi tehdä, mutta kaipa tuo masiina on muuten hyödyllinen.


Shoppailujen jälkeen vielä tankattiin, ja sitten tultiin kotiin. Olin yllättävän tehokas vielä päivällä/illalla, sillä pesin koneellisen pyykkiä, tein (helppoa) ruokaa ja pyöräytin juustokakunkin. Vielä illemmalla olikin sitten mukavaa vain löhöillä ja olla koneella, ja kun ♥ tuli töistä, mentiin vielä saunaan.


Tänään onkin ollut vähän vetämätön päivä. Nukuin pitkään, mutta silti koko ajan on ollut aika väsynyt olo. Tuntuu nuhaiseltakin, veikkaisin että kyseessä on allergiat. Otinkohan tänään lääkettä...? Hmm, menen tarkistamaan ja sitten syvennyn Indiana Jonesiin ja tuomion temppeliin. Moikka!Ei kommentteja: