sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Kevättä varpaisiin

Hellou! Pitkästä aikaa on jotakin tälläistä hömppäblogin puolelle kuluvaa asiaa. Vähän yli viikko sitten kotiuduttiin Nigerian reissulta, ja sen jälkeinen aika on kulunut lähinnä töiden (aloitin ihka uuden työn maanantaina, oon nyt diakoniatyöntekijä!) ja lepäilyn merkeissä. Reissun jälkeen väsytti, ja ainakin nyt uuden työn alussa työpäivän jälkeen ramasee.

Mutta tänään tapahtui hiukkasen shoppailua! Ostin kyllä eilen muutaman sukkaparin ♥lle, mutta niistä ei ole juurikaan raportoitavaa. Tänään sen sijaan ehdottelin, että lähdettäisiin vähän ajelulle Kuljuun, ja sieltä tarttui muutama juttu mukaan.

Mun ostoslistassa luki "lusikoidenkuivausjuttu, tiskivati, suolakippo ja multaa". Ensin kuitenkin halusin katsastaa pukeutumisosaston tarjonnan. Ja kävi aika ihmeellinen juttu. En yleensä ole mikään kenkäshoppailija, mutta tällä kertaa päätin melkein heti yhden kenkäparin nähtyäni, että kotiutan ne.

Joopa joo. Ostin sitten pinkit korkokengät. Olen jonkin aikaa ajatellut, että haluaisin opetella käyttämään korkoja. Suunnittelin, että voisin ostaa jotkin kivat peruskengät, vaikka mustat, jotka sopisivat moneen tilaisuuteen ja monen asun kanssa. Ihan hyvin pinkitkin ovat monikäyttöiset, eikö?

Paitsi kenkien väriin, ihastuin (jo ennen sovittamista) näiden jalkineiden korkoon. Se näytti mukavalta ja helpolta kävellä, ja sovittaminen osoittikin aatokseni oikeiksi. Vähän aikaa märehdin oikean koon valitsemista, kun 39 tuntui pikkiriikkisen puristavalta ja 40 hieman isohkolta. Onneksi lähistöllä oli kokeilusukkia, joiden kanssa 40 hölskyi joka suuntaan, niin päätin sitten ottaa ne pienemmät. Aluksi ehkä täytyy käytellä laastaria tuolla kantapään yläosassa, ettei tule kauheita vammoja.

Lompakkoa kenkien ostaminen ei onneksi vahingoittanut. Jalkineet olivat tarjouksessa 19,90 €, joten tälläinen pihistelijäkin raaski ostaa ne. Olen nyt tepastellut ne jalassa täällä kämpässä, ja ne ovat kyllä kivat! Haluaisin kyllä seuraavaksi ostaa jotkut mustat farkkuleggingsit niiden seuraksi. Ja muitakin leggingsejä...

Shoppailtiin vähän muitakin kenkiä. Nimittäin (huija-)Crocksit olivat vain 1,99 €. Ostettiin sitten pari molemmille. Nyt täällä leijuu sellainen ihana makea tuoksu... Tykkään tosi paljon noiden hölmöjen muovikenkien tuoksusta. o_O

Älkää silti huoliko, kyllä ne ostoslistassa olevat jututkin tuli ostettua. Suolakippoa lukuunottamatta, Kuljussa ei ollut mitään hyvää. En haluaisi tavallista sirotinta, vaan jonkun kipon, jossa olisi sirotinosa, mutta josta pystyisi helposti ottamaan lusikallakin. Kämppiksellä oli ihan täydellinen suolakippo silloin Pieksiksellä. Sellaista metsästämään, siis.

Pääsiäinen on sujunut rauhallisesti, ollaan lähinnä oltu kotona. Perjantaina käytiin Tesoman kirkolla Via Dolorosa -polulla, ja sitten kyläilemässä ystäväpariskunnan (onpa aikuista, kun on tuollaisiakin omassa elämässä) luona. Eilen hengailtiin, tänään ajeltiin ja huomennakin varmaan vaan hengaillaan. Tekisi mieli askarrella, mutta saa nähdä, saanko aikaiseksi.

Pistän vielä pari pääsiäis(tai oikeastaan pitkäperjantai-)naamaa meidän parvekkeelta:

4 kommenttia:

Shop'em kirjoitti...

IIKS! IHANAT KENGÄT!!! Mistä löysit noin halvat? Haluan tollaset vapaa-ajan kesäkengiksi (tosin autolla kuljettavia matkoja varten vain) tai vähän juhlakengiksi jajaja... :)

Onnea uudesta työpaikasta! =)

Ja hei, näytät IHANALTA noissa kuvissa, silmämeikki TODELLA sopii sulle! :)

T. Empsku

Paola kirjoitti...

Kuljun kartanosta. Niitä on Löytötavarataloissa, en tiiä onko teidän lähellä yhtään niitä kauppoja? Mulla on kauheet mietinnät, että pitäiskö mun sittenkin käydä vaihtamas isompiin, vai luotanko edelleen siihen, että noi venyy... ://

Ja kiitti! Joskus jaksaa laittaa (:

Shop'em kirjoitti...

Korkkareis kun kyllä se ongelma että mullakin monesti puristaa mutta isommat on liian isot... Liian isot ei AINAKAAN saa olla :P Mutta jos on vaan väärä malli jalalle niin ei mikään venyttely tai vaihtaminen auta :p Mutta söpöt! :) TOivottavasti venyy, pistä jokku pörrösukat jalkaan ja siivoa niillä päivä niin johan venyy! =D
PS. Laiton sinulle tunnustuksen blogiini, käy katsomassa ja linkitä eespäin! =)

Paola kirjoitti...

joo, oon koittanu kävellä villasukat korkkareissa, ja musta tuntuu et se auttaa pikku hiljaa. yhet mun edellisetki kengät tokeni samalla taktiikalla, ja lisäks "vuolin" niitä avaimen toisella päällä. ö_O varmaan jos mun suutarisisko lukee tätä, saan kuulla kunniani jossain vaiheessa... :P

jännää, pitääkin mennä katsomaan!