torstai 19. huhtikuuta 2012

Ihhis blogi -palkinto


Moi! Viime kesän kesäteologi sanoi tässä joku päivä blogissaan, että minun blogini olisi lovely. Eli ihhis, jos joku ei osaa englantia. Eli sain blogipalkinnon, johon kuului myös haaste.

1. Ensinnäkin haasteeseen kuuluu kertoa (linkin kera), keneltä tunnustuksen sai. Vastaus: Shoppailija-Emppu.

2. Sitten pitää kertoa itsestään seitsemän faktaa. Ääägh, mitenköhän keksin jotain mielenkiintoista.

3. Viimeiseksi pitäisi vielä haastaa lisäihmisiä. Taisi olla, että viisitoista, mutta aion kyllä olla tylsä, enkä haasta ketään, koska ihan kuin olisin yllyttänyt ihmisiä tämmöiseen jo aiemminkin...

Mutta koitan sentään laittaa niitä faktoja. Ja kuvituksena tulee tässä männäpäivinä otetut naamakuvat, koska tietty haluan esitellä näitä lettihiuksiani täällä mahdollisimman paljon. :P

1. En ole koskaan syönyt tillilihaa. Olen päätellyt, että se on ollut jotakin inhokkikouluruokaa, mutta meidän koulussa ei koskaan ollut sitä. Meillä oli kivoja keittäjiä, jotka tekivät hyvää ruokaa. (:

2. Olen ollut eläintarhassa vain Budapestissä. Jääkarhu oli mahtavan iso ja virtahevot jänniä. Tekisi kyllä mieli käydä Korkeasaaressakin, ehkä ensi kesänä?

3. Isovarpaani kynsi irrotettiin kokonaan viime syksynä. Nyt se on kasvanut melkein kokonaiseksi taas.

4. Toissapäivänä oli eka kerta, kun puhuin jonkun kanssa Skypessä. Harmi vaan, että en tiennyt, miten tämän koneen kamera laitetaan päälle, joten en pystynytkään näyttämään Kämppikselle meidän asuntoa.

5. En osaa napsuttaa sormiani. (hmm tämän olen tainnut kertoa aiemminkin?)

tää on musta kivempi näin päin

6. Olen allerginen kuuselle, koivulle, pölypunkeille ja koiralle. Koivuallergiasta tuli myös ristikkäisallergiat tuoreisiin mansikoihin, herneisiin ja omenaan. Sekä raakaan perunaan. Ristikkäisallergiat ovat onneksi aika lailla hävinneet.

7. Letityksiä ennen viimeisin kampaajakäyntini oli vuoden 2010 elokuussa. Silloin hiukseni leikattiin aika lyhyiksi, ja sen jälkeen olen vain antanut niiden kasvaa. Otsatukkaa pätkin silloin tällöin itse, mutta ehkä lettien purkamisen jälkeen olisi korkea aika käydä vähän parturissa.

Kiva kiitti hei!

Ei kommentteja: