torstai 12. tammikuuta 2012

Vaaleista

Kävin tänään suorittamassa kansalaisvelvollisuuttani, eli rustaamassa numeron presidentin vaalien äänestyskuponkiin. Niistä vaaleista en osaa enkä oikein välitäkään sanoa sen enempää, vaan keskityn tässä postauksessa eräisiin toisiin vaaleihin.

M&M's Suomi on järkännyt mainostempauksekseen M&M's-vaalit, jotka ovat esillä ainakin Facebookin ihmeellisessä maailmassa. Sivuilla etsittiin jokin aikaa sitten kampanjapäälliköitä, joiden tehtävänä olisi kampanjoida valitsemansa ehdokkaan - eli M&M's värin - vaalikampanjassa. Minä äänestiin huvikseni lempiväriäni punaista, ja kappas vain, sähköpostiini tuli vähän sen jälkeen ilmoitus, että onnetar (tai kuka lienee) oli valinnut minut punasen karamellin kampanjapäälliköksi. Sähköpostissa kerrottiin, että saisin kampanjoimiseen tarvittavia välineitä postissa.

Tänään sain sitten haettua paketin postista. Se saapui viime viikolla, mutta olin Tampereella, enkä siis voinut hakea sitä aiemmin. Tänään olin hoitelemassa muitakin asioitani, niin käväisin samalla postissakin. Pakettikorttiani vastaan sain haltuuni jännittävän näköisen putkilon. En ennen ole saanut tämän muotoista postipakettia. :D (pienet huvit...)

Luonnollisesti vaalipaketista kuoriutui esiin makeisia. Vaalikampanjahan olisi ihan tyhjän puhumista, jos en tietäisi mitään ehdokkaastani. Nyt kun sain lähetyksessä pari pussia namusia, voin tehdä perusteellista tutkimusta ehdokkaani vahvuuksista, ja vertailla sitä muihin ehdolle asettuneisiin. Toki olen ennenkin maistellut M&M's-namusia, mutta oman ehdokkaani takana seisomisen vuoksi on hyvä kerrata, miltä kyseiset karamellit maistuvatkaan.

Myös vaatetuksen täytyy olla kohdallaan vaalikampanjoinnissa. Paketissa saapunut Vote for Red -t-paita on juuri sopiva pukine kääntämään huomion omaan ehdokkaaseeni. En uskaltanut vielä kokeilla paitaa itse, koska se on M-kokoa, enkä haluaisi venyttää sitä, jos (ja kun) se onkin liian pieni. Onneksi ♥ tykkää punaisista t-paidoista, niin hänkin varmaan osallistuu mielellään kampanjointiin. Jos paita olisi omaa kokoani, yhdistäisin sen ihan varmasti ihaniin saappaisiini, ja muodostaisin näin vuoden tyylikkäimmän ja eniten asennetta sisältävän asukokonaisuuden. :D

Mitä olisikaan vaalikampanja ilman lapsille jaettavia ilmapalloja? Paketissa oli mukana siis jokaisen ehdokkaan kuvalla varustettu ilmapallo...

...joista punainen ansaitsi tulla puhalletuksi. Harmi vain, etteivät lähettäneet mukana pullollista heliumia, eikä niitä sellaisia tikkuja, joihin vaali-ilmapallot yleensä kiinnitetään. Ilman tikkujakin punainen ilmapallo on varsin näyttävä, sillä sen sai puhallettua turvallisin mielin melko isoksi. Paitsi siis oikein maistuvana makeisena, punainen M&M's tunnetaan tätä nykyä myös vapun ihastuttajana!

Sokerina pohjalla postirullasta löytyi vielä M&M's Punaisen ikioma vaalijuliste. Se kehottaa näkemään vaaleissa punaista, ja vetää varmasti huomion puoleensa näyttävyydellään. Se sopisi oikein hyvin rivin jatkoksi tuonne kylille Paavojen ja muiden kanssa, mutta en tiedä tohtisinko käydä kiinnittämässä sitä julistekehikoihin vai en. Luultavasti se ei olisi ihan sallittua. Tosin M&M's Punainen tunnetaan vahvatahtoisena ja rohkeana, joten sellainen tempaus ei olisi siltä tavatonta.

Paketissa oli mukana myös saatekirje, jossa onnitellaan oikean valinnan tekemisestä ja kehotetaan kampanjoimaan kertomalla ihmisille M&M's Punaisesta. Tällä hetkellä onkin mietintämyssyssä, että mille päivälle järjestäisin torille perinteisenoloisen vaalitempauksen. Sillä vaalit ilman soppatykkiä ja siivutettua pullapitkoa ovat kuin M&M's ilman pähkinää.

Ps. ehdokkaani karkkivaaleissa ei ole verrannollinen poliittisen vakaumukseni kanssa, vaan edustaa puhtaasti väriopillisia mieltymyksiäni. ;)

2 kommenttia:

kirjoitti...

Mää en kestä! Mun piti olla lukemassa tenttiin ja jumiuduin nettiin ja sitten ihan sattumalta uudelleenlöysin sun blogin ja tulin niiiiiin iloiseksi! Nyt alan stalkata, taas! I JUST CAN'T GET ENOUGH!

ps. onkohan mulla ikävä? ON MULLA!

-the Nuusis

Paola kirjoitti...

Hoo ja sulla näyttää olevan kans uusi blogi, täytyypä mennä katsastamaan.

Ja IHANAA, että mun blogi on tehnyt jonkun iloiseks!

Mullakin ikävä.<3