tiistai 10. tammikuuta 2012

Paluu rikospaikalle

Toissa kesänä kävin shoppailemassa vähän erilaisessa kaupassa, missä yleensä tykkään kierrellä. Eilen palasin rikospaikalle, eli päivän ohjelmassa oli shoppailureissu Biltemaan.

Biltema-käynnin tarkoitus oli katsastaa, löytyisikö sieltä jotakin perustyökalusettiä ei-niin-kalliilla-hinnalla. Ihan perus ruuvimeisseleitä ja semmoisia. Kauppakierroksen puolessa välissä kärryyn löytyikin parin kympin työkalusarjan, jossa pitäisi olla tarvittavat vehkeet "pieneen talouteen, asuntovaunuun tai kesämökille". Harmi vaan, että oikean tuotteen värit ovat vähän ankeammat kuin kuvassa. Aion liistrata boksin kylkeen Teräsmies-tarroja.

Ennen työkalusettiä kärryyn oli päätynyt jo pari juttua. (Päiden sisäisellä) ostoslistallamme oli myös kansio/laukku/kotelo cd-levyille, jotta autossa pyörivät irralliset levyt saa jonkinlaiseen järjestykseen ja rikkinäiset muovikotelot heittää hemmekkoon. CD-laukku löytyikin ihan sopivaan hintaan, mutta ulkonäkö oli vähän plääh. Tosin tuollaisen esineen ei tarvitsekaan olla kovin esteettisen näköinen, vaan näppäryys on tärkeämpää. Se siis ostettiin.

Ihan ensimmäiseksi ostoskoriin (se oli sellainen perässä vedettävä malli, että kai sitä voi sanoa sekä kärryksi että koriksi) heitettiin kuitenkin jotain ihan ostoslistan ulkopuolelta. Kaupan alkupäässä oli nimittäin laarillinen henkareita, ja napattiin siitä yksi paketillinen. Kymmenen puisen vaateripustimen paketti maksoi vaan neljä ja puoli euroa. Ei pahis minun mielestä, ja niitäkin joka tapauksessa tarvittaisiin uudessa kämpässä. Minulla taitaa olla ennestään kahdeksan henkaria. Niillä ei paljon juhlita.

Vaikka tälläkin shoppailureissulla tuli tehtyä heräteostoksia, oli ihan kiva etten ostanut mitään turhaa. Ihan vahingossa satuin huomaamaan, että Bilteman valikoimista löytyi myös käsidesiä. Tarvitsen sitä parin kuukauden päästä, joten ostin paketillisen. Minulla on kotona jo pari pientä putiloa, mutta lultavasti en ole nytkään liian antibakteerisen geelin omistaja. o_O

Viimeinen löytö ei niinkään ollut heräteostos, vaan se kuului pikemminkin kategoriaan "hei, tuollaistahan olen tarvinnut, mutta ei ole tullut aiemmin vastaan". Äiti on esittänyt vienon toiveensa, että meille kotiin hankittaisiin veitsenteroitin, mutta toistaiseksi kukaan ei ole saanut aikaiseksi hommata sellaista. Nyt kun tarjoutui tilaisuus, ajattelin yrittää olla kiva tytär ja kiikuttaa kotiin tuliaiseksi likapyykin lisäksi jotain muutakin. Joten veitsenterävöittäjä siirtyi kassan kautta minun omistukseeni.


En kyllä tiedä, kiinnostaako ketään minun Biltema-shoppailut, mutta kirjoittelinpa nyt aikani kuluksi. Ja jos joku on jaksanut lukea loppuun asti, niin nyt seuraa iloinen uutinen: Oltiin ♥:n kanssa kirjoitettu niin hyvä asuntohakemus (piti lähettää vapaamuotoinen sepustus), että vuokraisäntä oli valkannut meidät yhteen tosi kivaan pikku asuntoon asukkaiksi! Jee, eli muutetaan ensi kuussa yhteisten seinien sisäpuolelle! (:
Selkeistä tuotekuvista kiitos Bilteman verkkokaupalle!

2 kommenttia:

HmusicK kirjoitti...

minne minne minne te muutatte?? :DDDD

Paola kirjoitti...

Tampereeseen. :P Tuonne Kissanmaan taakse, joku Huikas sen alueen nimi kai on...