keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Vanhojen muistelua

Tällä kertaa ajattelin mietiskellä mennyttä vuotta Feisbuukissa kiertävän kyselysysteemin avulla. Jos olisin yhtään uutterampi, olisin tietysti voinut keksiä jotkut omat kysymykset, mutta enpä nyt taida olla. :P Kuvina on jotakin räpsyjä joka kuukaudelta.

Tää on huomannu jumahtaneensa fuksiaan.

IHMISSUHTEET:
1. Oletko saanut uuden ystävän tämän vuoden aikana? - Ainakin tuttavuuksia. Kesätyökaveri-Emiliasta varmaankin tulee kiva uusi kaveri, tai on tullutkin jo. Harmi vaan, ettei nähdä usein. ♥:n kaveri Ayo vaikuttaa myös mukavalta tyypiltä, ja Peterin vaimon Outin (ja tietty pikku Olivian!) kanssa on mukava jutskailla.
2. Oletko tehnyt jotain tänä vuonna, mitä et ole ennen tehnyt? - Khyl: Kirjoittanut opinnäytetyön, joka jopa sai minut valmistumaan ammattikorkeakoulusta, ollut virallisesti työtön, käynyt Tallinnassa (kaks kertaa!), viettänyt pariskuntien mökkiviikonloppua, ollut osallisena peltikolarissa, tanhunnut vietnamilaisten (vai mitä aasialaisia ne olivatkaan) kanssa, hankkinut viisumin jonnekin. Nuo nyt tuli mieleen.
3. Oletko seurustellut tämän vuoden aikana? - Olen. Ihan koko vuoden. ♥
Hmm, kysymyksissä "tämä vuosi" tarkoittaa siis vuotta 2011, jos joku jo ehti hämmentyä... :D

Näissä kuteissa kävin Nuusiksen tykönä.

4. Kerro pari parasta muistoasi tältä vuodelta? - Ainakin kaikki kerrat, kun oon nähnyt kavereita pitkästä aikaa. (Kämppiksen kyläily Kylmiksellä ja hengailut Helsingissä, shoppailupäivät Saaran kanssa jne.) Kun sain sen kirotun opparin tehtyä. Oppariin kuulunut leiri, joka meni tosi kivasti. Kun sain postia afrikasta. Udoka-keikat, etenkin se muutaman päivän putki. Laivareissut. Painajaismainen riparikin on hyvä muisto, koska siitä selvitiin ja loppujen lopuksi leiri meni ihan kunnialla läpi.
5. Oletko riitaantunut kenenkään ystäväsi kanssa kuluneen vuoden aikana? - En. Yhen Jossun kanssa oli vähän ookvarttia, muttei mitään riitaa kuitenkaan. (:
6. Oletko muuttunut paljoa viimeisen vuoden aikana? - Tuskin. En varmaankaan ole onnistunut edes huomaamatta käymään läpi mitään henkisen kasvun prosessia. :D

MTL-bileissä Nuusan kanssa. (Nuusa ei kuvassa, vaan kameran toisella puolella)

7. Oletko lihonut? - Itseasiassa laihduin opparin teon aikana jotakin viitisen kiloa, joka jopa näkyi ulkonäössä, sitten kun vahingossa huomasin, että paino on pudonnut. Se on kyllä varmasti tullut jo moneen kertaan takaisin, mutta enköhän silti ole aika samoissa, kun yleensä. Että mitään radikaalia paisumista ei kai ole tapahtunut?
8. Oletko saanut porttikieltoa minnekään tämän vuoden aikana? - Ho!? No en onneksi! (Aika outo kysymys.)
9. Oletko ollut elokuvissa YKSIN tämän vuoden aikana? - En. Mutta seurassa kävin yllättävän monta kertaa. Synttäreinä käytiin ♥:n kanssa katsomassa Black Swan, kesällä Karibian piraatteja vähän isommassa porukassa, ja nyt vielä joulukuussa (?) ♥:n kanssa kyttäämässä In time -leffan. Eka ja toka oli parhaat, POC oli ihan jees. En tykännyt käytellä 3D-juttuja. :/
10. Oletko ottanut tatuointia/lävistystä viimeisen vuoden aikana? - En mitään. Vedellä laitettavia tatuointeja käyttelin ehkä pari kertaa. ^^*

Pääsiäisenä mökillä. Hattu kuvausrekvisiittaa.

TURHANPÄIVÄINEN ÄLYKKYYS: (mikä ihme otsikko tuokin nyt on, no olkoon siinä.)
1. Kuka oli paras uusi tuttavuus? - Kääk, en kyllä osaa sanoa. Ehkä se Olivia-pirpana, koska se on "uuden genren" tuttavuus. Tai siis että en ennestään ole tuntenut pieniä lapsia (ja minulla on ehkä ollut ennakkoluuloja niitä kohtaan), niin oli mukava laajentaa tuttavapiiriään vähän toisenlaisiin ihmisiin.
3. Synnyttikö kukaan läheisesi? - Anja ja Abbey saivat Aiden-poitsun (jota en ole tavannut vielä livenä, mutta kovasti poika kerran tsättäili minulle Facebookissa! :P) ja Tarulle ja Femille tuli perheenlisäyksenä Ayomide-poika. (Synnyttäneinä osapuolina siis Anja ja Taru. o_O)
4. Kuoliko kukaan läheisesi? - Ei onneksi.

Valmistujaispäivänä koulun pihapiirissä.

5. Missä maissa kävit? - Virossa kaksi (!!) kertaa ja Ruotsissa kerran. Savossa. :DD
6. Mitä haluaisit vuodelta 2012 sellaista, joka ei onnistunut vuonna 2011? - No yhteen muuttaminen ♥:n kanssa jäi vähän unholaan, kun ei oltu aktiivisia homman suhteen. Ehkäpä se siirtyisipuheiden tasolta ihan todellisuuteen tänä vuonna? Olisin halunnut valmistumisen jälkeen käydä jossakin ulkomailla (esim. Englannissa), mutta nekin haaveet jäivät, kun ajattelin että pitää säästää Afrikan matkaa varten. Nigerian reissu on kuitenkin varmasti odottamisen arvoinen, joten se korvaa tuon. Haluaisin myös olla aktiivisempi töiden hakemisessa ja saada jonkun duunipaikan. Olisi tietty ihanaa nähdä kavereita mahdollisimman paljon, ja vaikka päästä tällä kertaa osallistumaan johonkin luokan jälleennäkemisjuttuun!
7. Mikä päivämäärä säilyy muistissasi vuodelta 2011? - Voi että, viime vuodelta ei kai oikein ollut sellaisia. Kun en muista valmistumispäivämäärääkään. :D Olisikohan ollut 27.5.?

Kesällä lährettiin siskoplikan kanssa pääkaupunkiin!

8. Vuoden suurin saavutuksesi? - No oliskohan tuo valmistuminen? Eikä kun se, että klaarasin sen painajais-riparin loppuun! Molemmat.
9. ...ja suurin epäonnistuminen? - Kun unohdin pullataikinasta rusinat? :DD Ei onneksi tule mieleen mitään kauheita sössimisiä, että jos niitä on ollut, ne on autuaasti unohdettu. (:
10. Kärsitkö vammoista? - En vammoista mutta ihan liian usein kipeydestä. :( Mutta onneksi sain myös hoidatettua moooonta vuotta vaivanneen varvasongelman kuntoon; varpaan syrjään sisälle kasvava isovarpaan kynsi poistettiin kokonaan, ja nyt vasemmassa isovarpaassani odotellaan uutta kynttä tulevaksi.

Ideaparkin pihalla nököttävän Mad Pearl -laivan edessä oli ihan pakko poseerata.

11. Mikä oli paras asia, jonka ostit? - Apua, en kyllä tiedä. Ainakin lahjat! Lentoliput Nigeriaan.
12. Kenen käyttäytyminen ansaitsi kiitosta? - ♥:n, äitin, siskon, ystävien.
13. Kenen käyttäytyminen aiheutti ahdistusta? - siskon kämppiksen, riparin ääliöpoikien ja joskus ehkä omakin käytös.

(Kuulo-näkö-leiri-päivältä)

14. Mihin käytit suurimman osan rahoistasi? - Varmaankin kiikutin apteekkiin ja makselin lääkärimaksuja. :c
15. Mistä innostuit eniten? - Opparileiristä, Afrikan matkan varmistumisesta, kaverien (etenkin extempore-) näkemisistä, reissuista ♥:n kanssa. Singstarista? :P Mikko Zetterbergistä? (oliko se ees vuonna 2011?)
16. Vuoden 2011 4 ihmistä? -Ööö? Oppariohjaaja -.- , Kelan täti (yleisesti), ♥ ja Minna-hoitsu?

Pukeudu punaiseen -päivän naamat.

17. Verrattuna tähän aikaan viime vuonna, oletko onnellisempi vai surullisempi? - En hirveesti muista, millaista vuosi sitten oli, mutta varmaan aika lailla samoissa. Molempina hetkinä oon ollu onnellinen, mutta molempiin on mahtunu jotai pieniä ärsytysahdistuksia. Mutta perusvire onnellisuuden puolella. (:
18. Lihavampi vai laihempi? - No eikös tästä jo puhuttu? En ainakaan laihempi, mutta toivottavasti en kamalasti lihavampikaan.
19. Rikkaampi vai köyhempi? - Köyhä kuin kirkonrotta.

Kuva, jossa en näytä itseltäni! Nigerian itsenäisyyspäivän pippaloista.

20. Mitä olisit toivonut tekeväsi enemmän? - Olisin voinut liikkua enemmän ja syödä terveellisemmin. Kavereita olisi ollut kiva nähdä useammin. Ja töitä hakea aktiivisemmin. Vaikka en kyllä olisi toivonut tekeväni sitä enemmän. o_O
21. ...entä vähemmän? - Sairastamista, ostiskelemista, stressaamista.
22. Miten aiot viettää joulun? - Öh no tämä meni jo. Hyvin tuli vietettyä, ihanasti. (:
23. Jos voisit mennä ajassa taaksepäin ja muuttaa yhden hetken menneestä vuodesta, mitä se olisi? - noo, mitä tollasia miettii, ku se ei kuitenkaan oo mahdollista...
24. Rakastuitko vuonna 2011? - Tuntuu, että rakastuin. Monta kertaa, mutta onneksi yhteen ja samaan tyyppiin. Ja mikä vielä parempaa, rakastin.

Askuva ristiäisreissun asusta

25. Mikä oli mieluisin tv-sarja, jota seurasit? - Toisenlaiset frendit (sitä katsottiin äitin kanssa), Tanssii tähtien kanssa (yksi tai äitin seurassa) ja Naapureina Madridissa (yksin tai veljen kanssa). Lisäksi tölläsin Bridezilloja ja Heidi Klumin muksuohjelmaa, jos satuin huomaamaan, että ne tulee.
26. Vihaatko tällä hetkellä ketään, jota et vihannut viime vuonna samaan aikaan? - No en kyllä.
27. Mikä oli paras lukemasi kirja? - Jee, onnistuin elvyttämään kauan kadoksissa olleen lukemis"harrastuksen"! Tosin luin pelkkiä hömppäkirjoja, mutta ne kaikki olivat hyviä. Harry Potterit (lempparit ehkä kakkonen ja kolmonen), Bridget Jonesit ja Himoshoppaajia. Uusi tuttavuus taisi olla Ps. Rakastan sinua.
28. ...entä musiikillinen löytö? - Ääää. Vaikka olenkin musaihminen, en silti oikeastaan ole. En siis muista musalöytöjä.
29. Mitä halusit ja sait? - Viettää joulua kotona, laivailla ja syödä artesaanijäätelöä. Esim.
30. Mitä halusit, muttet saanut? - en muista. :o

Ruotsinlaivan ravintolassa

31. Mikä oli vuoden suosikkielokuvasi? - (en näköjään osannukaan jakaa kysymyksiä niin, että näitä olisi tasaisesti joka kuvan kohdalla eh) Uusista varmaan se Black Swan. Muuten lempileffat pysyivät samoina, elikkä Pretty womania, Aladdinia, Karibian piraatteja, Johnny Englishiä jne...
32. Mitä teit syntymäpäivänäsi? - Söin mangon, kahvittelin ja pyörin kaupoissa Nuusiksen kanssa, kävin laitattamassa hiukseni, söin intialaista, shoppailin, kävin elokuvissa. Nautin. (:
33. Ketä kaipasit? - Kaikkia ihania.
34. Mikä tai kuka sai sinut pysymään järjissäsi? - Ihanat.

MUUTA:
1. Kuinka monta ihmistä olet suudellut vuoden aikana? - Yhtä vain. (:
2. Oletko joutunut tappeluun? - En onneksi!
3. Oletko tehnyt mitään luvatonta vuoden aikana? - Hmm. Taisin mennä pummilla junassa kerran. Katsonut pari leffaa silleen salamyhkäisesti. o_O Ehkä muutakin, mutta ei niitä nyt jaksa kaivella. O:)
4. Oletko juonut "perseitä"? - hyh. en.
5. Oletko tehnyt jotain, mitä olet katunut kauan jälkeenpäin? - En kai onneksi kovin kauaan yleensä jaksa katua. Ja jos olenkin, niin ne on ollut jotakin pieniä juttuja.

Ja voihan petku, tämmöiset kyselyjuttuset ovat siitä inhottavia, että ne tuntuvat loppuvan kuin seinään. Nyt en kuitenkaan jaksa keksiä mitään sen parempaa lopetusta, kun alkaa olla nukkuaika. Hyvää yötä siis, ja hyvää tätä vuotta!

Ei kommentteja: