torstai 4. marraskuuta 2010

Sekalaista

Eilen syötiin tyttöjen kanssa tortilloita nam. Paitsi paistikanasuikaleet olivat aika ällöjä. :s Jälkiruoan (unelmatortun) jälkeen lähdin autokoululle, sillä oli VIIMEINEN TEORIATUNTI! Tässähän ollaan siis valmiita kirjalliseen kokeeseen. Paitsi että a) en ole vielä saanut terveystodistusta, joka tarvittaisiin ajokorttiluvan saamiseen enkä b) ole vielä harjoitellut tarpeeksi koetta varten. Kerran kokeilin sitä nettitreenijuttua, ja voi että ne kysymykset olivat ääliöitä! Niistä ei ollut melkein mitään hyötyä, pisti vaan ärsyttämään. No, kai ne ihan hyödykkäitäkin olivat.

Teoriatunnin jälkeen lähdemmekin ajelemaan. Minulla oli pimeän ajon näyttöjutut, eli ihmettelimme heijastimia ja auton valoja jossakin pimeällä metsätiellä. Oli jännää ajaa, kun oli pimeää ja sateista, ja kaikki vain kiilteli kovasti. Ohittaminen oli myös jännää, koska en ole ohitellut edes valoisalla. Pitkiä ja lyhyitä valoja oli kiva vaihdella. :D Lopuksi sain ajaa autokoulun auton vielä parkkiin sellaiseen parkkihallijuttuun. Huu. :P

Tänään oli onnellinen lounastaminen, sillä silmiin osui (no ei tietenkään konkreettisesti, vaan näkökenttään) kaupassa mustaa makkaraa. En ole koskaan syönyt Pieksämäellä kyseistä ruokaa, ja muutenkaan sitä ei kovin usein tule nautittua. Oli pakko ostaa sitä ranskalaisten seuraksi! Lounas oli ihana, se oli jopa aika terveellinen tavanomaisten nuudelien sijaan: ranskalaisia (okei ne ovat ehkä vähän rasvaisia), mustaa makkaraa ja salaattia. Onnellinen lounas. ^^*

Oli myös muuta kivaa; puin itselleni kivan asun, jonka halusin myös kuvata. Tosin oli ehkä hiukkasen vaivaannuttavaa hyppiä kameran itselaukaisimen kanssa keittiössä tai parvekkeella, kun Kämppis oli läsnä. Loppujen lopuksi Kämppis otti kuvani, mikä oli myös yllättävän hankalaa. Muuten on ihan hauskaa olla kuvattavana joskus, mutta asukuvat on vähän eri juttu. Kun toisaalta ne tuntuvat pinnallisilta, lapsellisilta ja hölmöiltä, niin on vähän hassua olla asukuvattavana. Enpä tiedä. Kyllähän Kämppis minun muutkin nolouteni tietää, ettei pitäisi olla mitään ujostelemista tässäkään. No, tässä tulee kuvia nyt.

"TÄÄ NÄYTTÄÄ KIVALTA, MUT KOKEILE ILMAN SALAMAA"

yhdistelmäpaita (?) - Kämppiksen entinen
hame - siskon tekemä
sukkikset - Seppälä
saappaat - Kämppiksen, en tiedä mistä*

"OKEI, MUT SIT PITÄÄ OLLA IHAN HEILUMATTA."

"IHANKO TOSISSAS AIOT OTTAA KUVAN TOSTA KUVAKULMASTA?"

"NÄKYYHÄN MUN HAMMASKOLO NYT VARMASTI?"

Ensimmäiseksi asuuni valikoitui sukkahousut, sillä yhtäkkiä teki mieli käytää sellaisia. Hame löysi tiensä ylleni sen takia, että J lupasi heittää meidät koululle tänään, eli luvassa olisi mukava autokyyti. Väreihin sopiva paita sijaitsi vielä viikonlopun reissukassissa, sillä en ollut vielä purkanut sitä, ainoastaan olin ottanut pyykit peseytymään. Paita oli ensimmäistä kertaa käytössä, mutta en ole ihan varma, oliko se passeli valinta viime aikoina vallalla olleeseen olotilaan nähden. Minulla on nimittäin ollut jonkin aikaa eräänlainen kriisi siitä, että näytän tädiltä silmälaseissani. :s Kauluspaita ja helmikorvakorut tuskin ainakaan nuorentavat vaikutelmaa. Ääh, vaikka tuollainen ajatus kävi mielessäni, viihdyin asussani kyllä mainiosti. Sitä paitsi tätiyden vastapainoksi puin ulkovaatteeksi teinitakkini ja kietaisin kaulaan teinihuivin.

Vähän ennen kolmea J saapui paikalle ja ilmoitti, että hänen autonsa ei lähde enää käyntiin. Sankarillinen kyydintarjoaja oli nimittäin jättänyt autonsa tankkaamatta, ja kyllähän sen tietää, miten siinä käy. Tuuppasimme auton siis tien sivuun, jotta se ei olisi kenenkään tiellä, ja siirryimmekin koululle kävellen. Ei onneksi ollut kylmä, tuuli vain vähän inhasti.

Koulupäivä (tai pikemminkin -ilta) oli ihan mukava, oli puhetta viestinnästä. Kun seitsemän jälkeen pääsimme kotiin, kävin S:n luona Salkkari-teeittelemässä ja juttelemassa. Kämpille palattuani pakkasin tavarani huomista lähtöä varten, tämä täti nimittäin lähtee taas Helsinkiin vähäksi aikaa. (: Moikka!

*Kirjastontäti kysyi tänään että mistä noin ihania saappaita saa. "En tiiä, nää on mun kämppiksen." "Jaa, no käyhän se niinkin...." :o :P

Ei kommentteja: