torstai 30. syyskuuta 2010

Sairasta.

Sunnuntainen kurkkukipu kehittyikin kivasti flunssaksi, ja tiistaiaamupäivällä oli kuumettakin. Alkuperäisen suunnitelmani (tai no ei kai minulla alunperin ollut ollenkaan suunnitelmaa, mutta niiden suuntaviivojen, jotka jossain vaiheessa mieleeni maalailin) mukaan olisin lähtenyt Pieksämäelle niin, että olisin ollut perillä kolmen maissa tiistaina. Kuumeisena ei kuitenkaan innostanut lähteä matkustamaan, vaan soitin autokoulun toimistotädille, että en pääse tiistaiselle tunnille. Tuskin keskiviikkoisellekaan.

Joten etelänreissuni pääsi vähän jumahtamaan Pirkan maille, kun jäinkin sairastamaan kotiinkotiin. Tiistai ja keskiviikko meni oleillessa, nukuin sen verran mitä maltoin, join mehua ja katsoin veljen kanssa Shrekkiä. Kun pelkkä makaaminen maistui puulta, selailin vanhoja Demejä tarkoituksenani leikellä niistä kivoja kuvia talteen. Oli hassua lukea 2000-vuoden molemmin puolin ilmestyneitä lehtiä; meikit ja vaatteet näyttivät suurimmaksi osaksi melkoisen urpoilta, mikä sai miettimään että toivottavasti en itse ole seurannut trendejä silloin. :P Kaikki, mikä oli uusinta uutta jonkin aikaa sitten, näytti silmääni kovin vanhanaikaiselta.

Demejä selaillessani törmäsin myös moniin bändeihin, tv-ohjelmiin, elokuviin ja näyttelijöihin, joita en tosiaankaan olisi muistanut olleen olemassa. Ilmiöt kuten Ally McBeal, Roswell ja Nerdee ovat lahjakkaasti päässeet unohtumaan, vaikka hämärä muistikuva niiden olemassaolosta syntyikin lehtiä lukiessa. Lehtien sivuilla mainostettiin myös monia tuotteita, joita ei ole ollut kauppojen hyllyillä pitkiin aikoihin. Yhden tuotteen puuttumisen tajuaminen oli jopa harmillista; Pidin kovasti Labellon oranssituubisesta huulirasvasta, jossa oli passionhedelmän tuoksu ja kaiketi c-vitamiiniakin.

Tänään en ole enää joutunut sairastamaan, jäljellä on ainoastaan virkayskää. :PP Kävin aamupäivällä iskän ja äitin kanssa työttömien ruokailussa syömässä kalakeittoa. Syömisen jälkeen askartelimme enkelikaulakorun Mikkelinpäivän kunniaksi, ja lopuksi kisailimme aivojumpan merkeissä. ö_O Leppoisa päivä siis. Myöhemmin voisi vaikka opetella vähän lisää liikennemerkkejä, sitäkin harrastin jo joku päivä, kun löhöäminen tuntui tylsältä.

(kameran akku on tyhjä, eikä laturia ole mukana)

Ei kommentteja: