keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Satujen maailmaa

Eilen olin kuuntelemassa luokkakavereiden opinnäytetyöesitystä. Tänään olin kuuntelemassa toisien luokkakavereiden oppariesitystä. Ehkä inasen on huoli oman työn aloittamisesta ja siitä, valmistunko koskaan. :S Kovin paljoa ei viitsi kuitenkaan möksäillä sen takia, kyllä se jossain hetkessä tapahtuu. Eilen oli tyttöjen saunailta Haukivuorella, pohdin jonkinlaisia tulevaisuudensuunnitelmia. Ää, miten hieno aloitus. Sekaisen suttuinen.

Kuten ovat tämän päivän asukuvatkin. :C Haluan kuitenkin laittaa ne näkösälle, koska a) tykkäsin asustani ja b) se sattumoisin sopi teemaltaan (?) tämänpäiväiseen oppariesitykseen. Opparin tutkimus liittyi sadutukseen ja ylläni oli jokseenkin satumainen paita.
t-paita - ite tehty (tai no paita ostettu jostain)
farkut - Säästöpörssi
kenkulit - Prisma
neuletakki - kirppis


Vetäisin siis aamulla (tai no oli se jo aamupäivää) päälleni itsepainetun Willy Wonka -t-paidan. Paita on joku kakkoslaadun t-paita, joita sai ostettua hintaan 5 €/3 kpl, ja kuvat on painettu sabluunan läpi tavallisilla kangasväreillä. Värien epätasaisuus johtuu siitä, että kuva piti painaa ensin valkoisella ja vasta sen jälkeen värillisellä maalilla. Tykkään silti paidastani, vaikka se ei olekaan ulkonäöltään kaikkein siloisin.

Plääh, tänään kyllästyin kameraani. Vasta ihan vähän aikaa sitten juttelin yhden kaverin kanssa siitä, että ihan hyvin olen pärjännyt ilman järkkäriä, en raaskisi ostaa itselleni kallista kameraa, tai en viitsisi opetella sen käyttöä. Nyt tekisi silti mieli heittää omalla pokkarilla vesilintua ja ostaa joku parempi. Hmm tai sitten voisi hankkia jonkun kuvienkäsittelysysteemin. En tiedä.

Ainakin pitää mennä haukkaamaan jotain, ennen kuin lähtee uimahallille pulikoimaan. Sitä ennen vielä kuvaa tämänpäiväisistä koruistani. Korvikset olen tehnyt monta vuotta sitten, rannekorun hommasin viime kesänä. Noiden korujen lisäksi korvissa kimalteli vaaleanpunaiset "timantti"korvakorut, jotka eivät suostuneet näkymään kuvissa kunnolla.


Ei kommentteja: