maanantai 13. syyskuuta 2010

Kivasyksyviikko

Viime viikko oli mukavan syksyinen ja vallan kiva. Olen meinannut kirjoittaa siitä jo monesti viikon varrella, mutta en oikein ole tiennyt, miten. Jospa tästä nyt jotakin syntyisi.

Alunperinhän olin pyhittänyt viikon opparille. Maanantaina piti olla palaveri opinnäytetyöparin kanssa, mutta se peruuntui kun hänen pitikin mennä tutustumaan harkkapaikkaansa. Muka. Myös viikonloppu oli varattu kalenterista opparitehoilulle, mutta ikävän sattumuksen vuoksi pari ei ollut ihan pelikunnossa. Joten opari jäi lievästi sanottuna taka-alalle.

Sen sijaan tehotyöskenneltiin maanantaina kämppiksen kanssa mediaprojektin kanssa. Nyt syksyllä on ollut käynnissä 8 opintopisteen Media-opintokokonaisuus, jonka päätyönä on ollut tehdä koulullemme virallisten sivujen rinnalle nuoria kiinnostavammat sivut. Minun ja kämppiksen projektina oli väsätä sivuille jonkinasteista tietopakettia koulussamme opiskeltavista koulutusohjelmista, sillä koulun virallisilla sivuilla informaatio on puettu lähes heprealaiseen asuun. Sosiaalialan - ei suinkaan sähköisen median tai journalismin - opiskelijoina saimme aikaiseksi ihan miellyttävän näköisen kokonaisuuden, etenkin kun aikaa oli niin vähän. Jos kiinnostaa, niin saa käydä kurkkaamassa.

Maanantai-iltana lähdin aika extempore junailemaan Tampereelle. Tempaus hieman ihmetytti minua, sillä en ole maailman spontaanein ihminen. Hienoa kuitenkin huomata, että jopa minä kykenen tuollaiseen. ♥ oli asemalla vastassa, keskustasta lähti bussi Kaukajärvelle.

Maanantai-illasta torstai-iltaan vietin mukaisaa antiviikonloppua (siis tuntui varmaan koko ajan lauantailta!) ihan vain hengaillen. Ohjelmassa oli kokkausta, kirppistelyä, pelailua, tyynysotaa (!!!), leffoja ja niin edelleen. Välillä puhuttiin vakavia, välillä hölmöiltiin. Välillä oltiin kahdestaan, välillä tupa oli täynnä. Erityisesti pidin torstai-iltapäivän kahvilahetkestä. Keskustorin Coffee Housessa juomia hörppivät minä, ♥ ja sisko. Oli kahvilan ihanat värit ja maut sekä iloinen tunnelma.

Perjantaina oli hiukkasen koulua, nettisivujen esittelyt. Puolen päivän maissa olimme kuitenkin jo vapaita kuin taivaan linnut, ja istahdimme käppiksen kanssa M:n autoon. Auton nokka suunnattiin kohti Ristiinaa, M:n ja tämän puoliskon kotia. Puolisko olisi viikonlopun vaeltamassa, joten talo olisi vapaa tytöille. Menomatkalla pysähdyttiin kehräämön tehtaanmyymälässä, joka oli täynnä mahtavia värejä. Ilmassa leijui söpö lampaanhaju.^^*

(Oikeana) viikonloppuna ohjelmassa oli tortillakemut, lautapelejä, lämpimien voileipien väsäystä, banaanien friteeraamista (miten niin hengailu pyöri ruoan ympärillä?), saunomista ja kauneuskokeiluja ja koiriakoiriakoiria. Listan viimeinen aktiviteetti oli näin kissaihmiselle oikein mieluisa. Hah. M:n vuoden ikäinen labbis on hyperaktiivinen ja tuntuu pyörivän koko ajan lähellä. Ja kun minä en ihan tykkäisi. :P Lauantaina käytiin koirapuistossa, enkä sielläkään ollu tmitenkään erityisen ihastunut. Eräs Jade-niminen koira oli silti ihan soma, sellainen valkoinen koiranruokamainoskoira.

Lauantai-illan saunahetkeä sulostutti kasvonaamio- ja hiushoitotestailut. Voin kertoa, että appelsiini-jugurtti-naamio ei vaikuttanut mitenkään (paitsi kirvelevästi seurueen toisilla jäsenillä), eikä kananmuna-öljy-hunaja-juttukaan ollut mikään menestys. Ehkä emme ihan osanneet. Tosin nauruterapiana kauneudenhoitohetkemme kyllä toimi. :DD

Sunnuntaina pääsin Ristiinasta S:n ja J:n kyydillä, pysähdyttiin ABC:llä haukkaamassa. Illalla kävin ulkoiluttamassa J:n kissaa ja pelaamassa/laulamassa Singstaria. Ihan illalla - tai no yöllä - katsoin vielä Kelmien kerhon yhden jakson, mukava viikko sai mukavan lopetuksen.

Ei kommentteja: