sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Lokakuun alku

Moi. Tänään palasin venähtäneen viikonlopun jälkeen takaisin Pieksämäelle. S ystävällisesti nouti minut asemalta, käväisimme kaupassa ja sitten tulin kämpille. Olin vähän toivonut, että oven takana odottaisi CDON.comin postipaketti, sillä tilasin muutaman DVDn viikolla. Leffapakettia ei lattialta löytynyt, mutta sen sijaan minua odotti eräs toinen mukava yllätys:


N oli heittänyt minua kirjeellä, joka oli kirjoitettu jännän kauniin kortin taakse. Kortin naisen selkään on tatuoitu Viimeinen ehtoollinen. :o Kirjekuorikin on kiva, siinä on Jeesus saaarnaamassa vuorella. Kirjeen sisältö toki oli kaikkein kivin.^^*

Eilen oltiin koko perheen voimin käymässä siskon koululla. Siellä oli avoimien ovien päivä, sisko esitteli ompelimon ja pinkomon. On siis kyse suutarikoulusta. (:

Luokassa sai askarrella: Liimata valmiiksi leikattuja, pienen pieniä lapikkaan osasia yhteen. Se oli ihan kivaa muuten, mutta lopussa meinasi mennä hermot, kun nyörien hapsut näyttivät rumilta. :PP

Koululta ajelimme Ideaparkkiin. Olisin halunnut ostaa jotakin uusia alusvaatteita, mutta en kai ollut oikein shoppailutuulella. Viikonlopun ostokset jäivät siis seitsemään sukkapariin, muutamaan metriin nyöriä (askarteluun) ja Prinsessa ja sammakko -minikirjaan. Hohoho, mikä lienee heräteostos sekin oli. Tosin oli ihan hyvä, ettei tullut kovin paljon ostiskeltua, sillä postista on tosiaan tulossa ne DVDt ja muutenkin varmaan löydän ihan kivasti rahareikiä tässä syksyn aikana.

Perjantaina oli Tampere-päivä. Kävelin syksyisillä kaduilla (ja harmittelin ettei minulla ollut kunnon kameraa mukana) ja kiertelin kirppiksillä. Oli mukavaa vaellella yksinään, vaikka kohtasin kyllä erään inhottavan ongelman: Kaduilla tuuli sen verran kovaa, että ilman hattua voi saada itselleen päänsäryn. Jos taas vetää pipon päähänsä, kävellessä tulee kuuma. En keksinyt ratkaisua, kuljin paljain päin. Kävin väännätyttämässä rillejäni, nyt ne nököttävät tukevammin nenällä. Ei tosin tällä hetkellä ollenkaan, mutta yleisesti.

Illalla oli Udoka-treenit. Vaikka olin odottanut niitä kovasti, taisin jotenkin pettyä. Oli aika tylsää, sillä soitimme vain kahta eri biisiä koko harkkojen aikana, ja ne olivat kovin samanlaisia keskenään. Yritin torjua tylsistymistä vaihtamalla kepin vasempaan käteen, jonka jälkeen meinasi olla hankalaa soittaa oikealla kädellä. :o Harkkojen tanssiosuuteen en osallistunut täysillä, kun oli vielä hieman kröhää. Sen sijaan soitin veljen kanssa tanssijoille musiikkia. (:

Kaiken kaikkiaan oli ihan mukava toinen viikonloppu. Vaikka olisihan sitä voinut vielä nähdä ♥:n kanssa. Olihan perjantaina sentään Nigerian itsenäisyyspäivä. (: Tänään illalla on luvassa jotakin ihan tavallista hengailua. Jonkin leffan voisi katsoa, tai jos sitä vaikka näpertäisi jotakin. Ken tietää.

(Kuvat on otettu kännykän kameralla, kun oikea valokuvauskone on vielä poissa pelistä.)

2 kommenttia:

Tsajut kirjoitti...

Upea kortti, tuommoinen vanhahtava seepian sävy tekee siitä vastustamattoman :)
Paketteja ja kortteja on mahtava saada, tuntuu, että niiden lähettäjä on todella ajatellut sinua laittaessaan ne matkaan. Pitäisi useammin itsekin laittaa etanapostia, eikä vain nopsaan naputtaa jotain sähköisesti.

Paola kirjoitti...

se on kyllä kaunis.

ja niin on!!! ja musta on tosi kiva lähetelläkin kirjeitä ja paketteja, nytkin on tuossa pari odottamassa paketointia ja koristelua.(: