lauantai 3. heinäkuuta 2010

Markkinalöydöt

Tottahan toki minun pitää esitellä ostokset, jotka hankin itselleni kymppileirin markkinoilta torstaina. Olin varannut sadetakin taskun pohjalle muutaman euron pieninä kolikoina, ja innoissani kiersin katselemassa, mitä kaikkea lapsilla oli myytävänä.

Ensimmäisenä siirsin omistukseeni tämän koalakäsinuken. Koala oli aivan uskomattoman söpö siellä tuolilla nököttäessään, joten pulitin sen vanhalle omistajalle 50 senttiä ja otin nallukan mukaani. Sitä paitsi ajattelin, että käsinukeista saattaisi olla hyötyä tulevaisuudessa vaikkapa varkkarileirireillä.

Koalalle löytyi jostakin toisesta myyntipisteestä kaveri; niin ikään yltiösuloinen käsinukke. Pingviinillä oli myös hintaa huimat 50 senttiä, joten tämäkään ostos ei paljoa kirpaissut.

Myöhemmin huomasin, että molemmat kaverukset olivat ottaneet jonkin verran osumaa, joten tiedossa on ompeluhommia. Molemmissa käsinukeissa on pari pientä reikää, mutta ne on helposti korjattavissa.

Jonkun pienen pojan kaupittelema ruusuponnari mietitytti. Hiuslenkki on romanttisuudessaan aika kiva, mutta en tiedä tuleeko minun käytettyä sitä. Eipä kai silti ole vaarallista, jos ponnari jää käyttämättä, sillä sen hinta oli vaivaiset 40 senttiä.

Kaikkein ihanin ostokseni oli tämä vaaleanpunainen (himmeästi kimmeltävä) My Little Pony -poni. Voisin sanoa, että maksuvälineenä käyttämäni kolikko oli pitkästä aikaa parhaiten sijoitettu 50 senttiä. (: Poni on siis aito My Little Pony -pikkuponi, ja varsin hyvässä kunnossa. Ihhis. ♥

Muutaman kymmensenttisen käytin hierontapalveluihin, ja lisäksi ostin kaksi ihanan väristä rannekorua hintaan 20 snt/kpl. Oli kivaa, että pystyi tukemaan lähetystyötä näinkin helposti ja mukavalla tavalla. (:

[ Tämän päivän ohjelmani liittyy näihin koruihin, lähden kohta uuden leirituttavuuteni ja tämän poikaystävän kanssa ajelemaan kohti Kempelettä.]

Ei kommentteja: