torstai 22. heinäkuuta 2010

Kesän viimeinen

(repsahdus)

Heräsin aamulla siihen, että puhelin piippasi tekstiviestin saapumisen merkiksi. Tekstari oli KappAhlin klubiviesti, jonka sisältö oli kaikessa yksinkertaisuudessaan se, että klubilaiset saavat ale-tuotteet puoleen hintaan. Olin eilen (kävin keskustamassa ostamassa Gina Tricot'n raitatunikan itselleni leiristäselviytymispalkinnoksi) ihastellut joskus aiemmin sovittamaani toppia ja melkein ostin sen, koska se oli melko halpa.

En kuitenkaan ostanut toppia eilen, joten oli mukava yllätys että saisin sen tänään puoleen hintaan. Kävin pikaisesti suihkussa ja ennen keskustaan lähtöä tein mielessäni pieniä muutoksia Sallittujen ostoksien listalleni: Yliviivasin listalta mekon, sillä kohtahan on jo syksy ja housut ovat oikeastaan mukavampia. Hippipaitakin taitaa poistua listalta sen takia, että missään ei yksinkertaisesti ole mitään kivoja yksilöitä. Kaikki ovat liian läpinäkyviä, liian antavia tai liian säkkimäisiä. :c Lisäsin listalle halvat housut ja yleisesti toppeja, sillä Pieksämäen vaatekaapissa odottavat topit ovat suurelta osin ihan roskiskuntoisia, ja olen tänä kesänä alkanut tykätä käyttää toppeja. Lähtiessäni kohti kauppaa tein myös päätöksen, että tämä olisi ehdottomasti kesän viimeinen shoppailu. Loppujen lopuksi jättäessäni KappAhlin taakseni muovikassissa luurasi kolme toppia, rintsikat ja ruusurintaneula. Yht. ~15 €.

raitatunika - Gina Tricot (4,90 €)
rusetti- ja ankkuri-t-paidat - Vero Moda (á ~3 €, Tornion- ja Ruotsinreissulta)

topit - KappAhl (á ~2,50 €)

Tämänhetkisellä TO DO -listalla (jos pitäisin sellaista o_O) akuuteimmilla sijoilla on sunnuntain konfirmaatioiden esirukouksen kirjoittaminen sekä tavaroiden setviminen. Esirukous on onneksi aika simppeli homma, sen kirjoittaminen sujunee nopsasti, kunhan vain ryhdyn toimeen. Tavaroiden setviminen sen sijaan aiheuttaa jälleen suunnatonta päänvaivaa: on mietittävä, mitkä tavarat pakkaan S:n hoteisiin annettavaksi, mitä tarvitsen ensi viikon riparilla ja sen jälkeen, mitkä tavarat ovat välttämättömiä leirinjälkeisellä etelänmatkalla (heh Tampereen leveysasteilla vain, korkeintaan Helsinkiin). Viime yönä jopa näin aihepiiriin sopivaa unta: Olin matkustamassa junalla jonnekin - ehkä Pieksämäeltä Ouluun - ja jätin laukkuni hetkeksi pysäkille. Kun palasin tavaroideni luokse, kassini olikin auki ja se ammotti tyhjyyttään. Joku oli pöllinyt matkatavarani. HUOH.

Ei kommentteja: