lauantai 8. toukokuuta 2010

Sweet home Pieksämäki (tittinditiditi)

Eilinen pakkaamispäivän ilta jatkui siis mesettelyllä. Koko illaksi en sentään voinut linnoittautua huoneeseeni datailemaan, vaan pitihän sitä liittyä kämppisten seuraan viimeistä iltaa viettämään. Eikä tuo siis ollut sellainen täytyypitääonpakko-pitihän, vaan tietenkin halusin liittyä tyttöjen seuraan.

Istuimme kettiön pöydän ääressä mussuttaen patonkia, lihapullia, sipsejä ja viinereitä. Oli mukavan rattoisaa, ihan niin kuin yleensäkin on niiden tyttöjen kanssa ollut. Jossakin vaiheessa meno yltyi hilpeileväksi ja käytössä oli tivolista saamani merihevosvesipyssy. o.O Puolen yön jälkeen suuntasimme peteihimme, tosin Kämppiksen kanssa vielä juttelimme tärkeistä asioista jonkin aikaa. ♥

Aamulla oli herätys puoli yhdeksältä, oli ryhdyttävä viiimeisiin pakkaamisiin ja kämpän siivoamiseen. Vaivuimme suuren tuskan ja epätoivon valtaan kun näimme tavaramäärän, joka olisi tarkoitus saada siirrettyä paikasta J paikkaan P. Ystävän poikaystävän (myöhemmin YP) saavuttua paikalle teimme sellaisen liikkeen, että kämppikset tulevatkin Pieksämäelle junalla, minä matkustan tavaroiden kanssa autossa.

Etukäteen minua pikkuisen jännitti, millainen automatkasta tulisi. Olen toki tuntenut YP:n jo jonkinmoisen tovin, mutta emme ole liiemmin viettäneet aikaa kahdestaan. Jännitti, osaisimmeko jutella mitään. Toki minua rauhoitti se, että juurikin edellisenä iltana olin sanonut Kämppikselle, että autot on siitä hyviä, että pitkät hiljaisuudet eivät tunnu kiusallisilta, kun voi syventyä vain maisemiiin tai muuten vaan tuijottamiseen.

Jännitykseni oli kuitenkin turhaa. Automatkan aikana ehdimme jutella kitaroista ja soittamisesta, laulamisesta ja levyttämisestä, harrastuksista, seinäkiipeilystä ja uimahallista, Marco Bjurströmistä ja Mikko Kuustosesta, ministereistä ja puheviestinnästä, töistä ja jaksamisesta, opiskelusta ja kesätöistä... ainakin.

Ja hups vaan olimmekin Pieksämäellä aivan pian! Tällä hetkellä minun ja Kämppiksen kamat ovat valtavana barrikadina eteisessä, sillä en tosiaan jaksanut alkaa järjestellä niitä mitenkään. Ketsupin ja margariiniin sentään laitoin jääkaappiin. Sen sijaan tulin heti koneelle, hmph.

Vaan ei sentään, ihan ensiksi katsoin kuitenkin postin. Minulle oli tullut JHL:n ja Jytyn jäsenlehdet, veroehdotusjuttu, pikku paketti ja paksu iso kirjekuori. JHL:n Motiivin sivuutin, en yleensä lue sitä kovin innolla. Joskus selailen. Jytyn avasin, sillä tiesin että siellä on yksi hauska juttu. ^^*

Sivulla 41 oli pikkuinen kirjoitus siitä, että Jytyn tyypit olivat olleet maaliskuussa Rekry-messuilla Joensuussa. Kirjoituksen komistuksena oli kuva tehokolmikosta; juuri siitä samasta, joka tänään jätti taakseen Jyväskylän ja joka myös piipahti maaliskuussa Joensuussa.

Verohallinnon kirjekuori sisälsi hyviä uutisia. Ihan mukava juttu viime vuoden mätkyjen jälkeen. (:

Paksussa isossa kirjekuoressa (jonka "kannessa" on kuva linnusta ja oikeassa ylänurkassa kolme postimerkkiä) oli iso nivaska paperia.

Posti oli Safarikuoron Kirstiltä, joka otti pari viikkoa sitten osoitteeni ylös, jotta hän voisi lähettää minulle joitain nuotteja. Nippu on tosiaan paksu, ja nyt on mietinnän alla se, että miten osaisin kyseisiin nuotteihin tutustua. Ei minulla ole kämpillä mitään soitinta, joiden avulla voisin tapailla melodioita tai mitään. Noo, pitää keksiä jotakin. Hauskaa kuitenkin, että sain nuotit.

Pikku paketti piti sisällään kaksi elokuvaa.

Huusin elokuvat itselleni Huuto.netistä joskus ennen vappua. Ihana ihana Ocean's eleven on yksi lempielokuvistani, osaan sen melkein ulkoa. Kotonakotona kirjahyllyssä nököttää kyllä elokuvasta VHS-painos, mutta halusin saada sen omaksi DVDnä. (tässä välissä Kämppis tuli juna-asemalta kotiin, laitoimme keittiön kamat paikoilleen ja siirsimme mikron lattialta pöydälle ja aloimme perinteisen yhteishuonedatauksen) Muistan, että saimme VHS:n joululahjaksi, kun olimme kesän lopulla käyneet katsomassa elokuvan autoleffateatterissa. !! Eräälle torille oli pystytetty valkokangas ja paikallinen pankki tarjosi ilmaisen elokuvaelämyksen. Muistan vielä, mitä minulla oli päälläni silloin, ja miltä viileä kesäilta tuntui. Ja kuinka hyvä leffa Ocean's eleven oli heti ensikatsomalta. ♥

Myös toisen paketissa olleen leffan olen nähnyt elokuvissa. Kävimme lukion ensimmäisen luokan keväällä katsomassa Nicole Kidmanin tähdittämän Tulkin. Se oli silloin todella random. Ärsyttävää kieltä käyttääkseni. Mielestäni Tulkki oli ihan hyvä, tosin sen poliittisuus sai sen menemään vähän yli hilseen. Lainasin elokuvan tänä keväänä kirjastosta ja huomasin pitäväni siitä nyt todella paljon. Ajattelin hankkivani sen DVDnä itselleni, kunhan se vain tulee jostain vastaan. Ja nyt tuli. (:

Tänään illalla on varmaankin luvassa jokin elokuva Kämppiksen kanssa. Kunhan vähän aikaa ollaan datailtu ja ihmetelty, miten hassua on taas olla Pieksämäellä.

4 kommenttia:

tAru kirjoitti...

että sellasta .. elämänmakusta ja namia, kirpeetä ja muovia ja suklaata ja datausta ja meitä ja samoja teitä.

psilmer!

<3

Paola kirjoitti...

melkein ku smiler. (:

<3

Anonyymi kirjoitti...

Miusta on jo kaks kuvaa blogissasi. oon otettu tästä kunniasta t.ex-ghettokämppis

Paola kirjoitti...

nii-i, kirjottelen tääl tärkeistä tyypeistä. ja lisäilen kuvia. (: