torstai 6. toukokuuta 2010

Raitoja

Yleensä teen tätä vain ollessani yksin.

Nimittäin otan asukuvia kameran itsetuhonapilla. Tänään kuitenkin kävi niin, että kämppis sai olla todistajana hetkessä, jossa hypin parvekkeella edestakaisin. Harkkapäivän (jee viimeisen harjoittelun viimeinen päivä) päätteeksi piipahdin nimittäin Gina Tricot'ssa (??) ja tein huippuja löytöjä. Mukaani tarttui kaksi raitapaitaa yhteishintaan 5,80 €. Paidat olivat niin kivoja, että halusin kuvata ne tänne kaiken kansan pällisteltäviksi. o.O

Putiikissa käydessäni sovitin ensimmäisenä pitkää vaaleansiniraidallista paitaa/tunikaa. En mitenkään suuremmin kyseiseen vaatekappaleeseen ihastunut, mutta nyt näitä kuvia katsoessani huomaan sen olevan aika hyvännäköinen. Vaikka paita ei saanutkaan sydäntäni sykkyrälle sovituskopissa, ostin sen silti, sillä ajattelin sen käyvän yöpaidasta jos en sitä muuten halua käyttää. Vaatekaapissani nimittäin on ainakin muutama paituli, jotka joutaisivat roskikseen tai rätiksi. Yök. Luulen kuitenkin, että tämä tunika päätyy ihan päiväkäyttöön. (:

tunika - Gina Tricot (2,90 €)

leggingsit - Jyskän varastonmyymälä (4,95 €) :D
(oho ja joku roska tossa reidessä)

kangaskengät - kirppis (2,50 €)

kaulakoru - ystävältä

Tohdin ryhtyä asukuvailemaan, sillä kämppis innostui myös uusista paidoistani, kehui niitä kivannäköisiksi. Kuullessaan paitojen hinnat hän suunnitteli itsekin käväisevänsä Ginan trikoissa. Ohoho ja näköjään kämppiskin ikuistui raitapaitakuvaan, onneksi häntä ei haittaa blogiini joutuminen.


paita - Gina Tricot (2,90 €)
pöksyt - kenties ehkä AnttilaToinen ostokseni oli mustavalkoraidallinen paita, jonka hihat on kääritty tampeilla lyhyemmiksi. Kuten tuossa tunikassakin, myös tässä puserossa on rintatasku. Mihin sitä ikinä muka tarvitseekaan. Tästä paidasta pidän enemmän, mutta kuvissa se ei näytä niin kivalta kuin oikeasti. Kumma juttu.

Minusta nämä ostokset ovat aivan ihania, raidat ovat raikkaan kesäisiä. Raidat ovat tosin tulleet pinnalle jo jonkin aikaa sitten, mutta kuten olen kai joskus maininnut, ostan harvoin normaalihintaisia vaatteita. Joten on kaiketi varsin epärealistista odottaa pysyvänsä muodin mukana, jos hankkii vaatteensa alennusmyynnistä. Enkä minä siis todellakaan odota pysyväni. Säästän mielummin rahani ja ostan niillä enemmän kivoja vaatteita, sillä itseään miellyttäviä vaatteita voi pitää milloin vain, välittämättä muodin tuulista ja sesonkien vaihteluista.

1 kommentti:

iituliina kirjoitti...

oh! mä ostin juurikin viime viikolla samanalaisen paidan yöpaidaksi kuin tuo ylempi!