lauantai 22. toukokuuta 2010

Stereotypiakesäpäivä

Minua harmitti tänään se, että ulkona oli oikein kivan näköinen ilma, mutta minua ei todellakaan huvittanut lähteä ulos yksin. Siispä vain pyykkäsin ja löhöilin. Onneksi sovittiin Facebookissa Annin kanssa, että lähdetään rannalle. Keräilin tavarani, levitin aurinkorasvaa ja kietaisin päähäni huivin ja lähdin kävelemään kohti uimarantaa.

toppi - Tokmanni
leggingsit - Jyskän varastonmyymälä
huija-Crocsit - Kuljun kartano
huivi - kirppis
korvikset - H&M
aurinkolasit - Budapestin kauppakadulta
kaulakoru - mistä lie
rannerenkaat - kirppis
kangaskassi - rasismin ja muuukalaispelon vastainen verkosto


Topin ostin eilen Tokmannilta, kun havahduin siihen, että minulla ei ole kovin paljoa mitään hyviä kesävaatteita. Myös rannerenkaat ovat eilinen löytö, ja sopivat väreiltään loistavasti haaremihousuihini. Helmet ovat alun perin muistaakseni hiuspompulasta, mutta kuka kumma muka käyttäisi hiuksissaan pienistä helmistä tehtyä ponnaria? Siihenhän jää hiukset kiinni. Kangaskassi on yksi lemppareistani, sain sen Vastavirta-klubin esiintymisessä. Vuoden takainen RasMus-kassi on silti vielä kivempi, samanlainen mutta vihreä.

Anni oli ehtinyt rannalle ennen minua. Hän makasi autuaan näköisenä pyyhkeen päällä, mutta minä en ole oikein tottunut sellaiseen. Vähän aikaa maltoin löhöillä ja jopa nostaa paitaa sen verran, että masukin saisi aurinkoa.


Jossakin vaiheessa kävin hiukkasen kahlaamassa rantavedessä. Se oli mukavan lämmintä. Aallot olivat tehneet pohjaan kauniin kauniita raitoja. Uimaan en uskaltautunut, kun oli siihen epäsopiva varustus.

Vähän myöhemmin saapui Päivi. [Minua on jo jonkin aikaa kutkutellut kirjoittaa jotakin, mutta en ole saanut aikaiseksi. Jotakin kaunokirjallista siis.] Päivillä oli pelikortit mukana, pelattiin muutama peli. Ei kovin kauaa kuitenkaan viivytty enää rannalla, vaan lähdettiin kohti keskustaa.

Keskustassa tie vei irkkupubin terassille. Matkalla kohtasimme Timon, hän lähti mukaamme. Suuren vihreän auringonvarjon alla siemailimme juomaa. Jokaiselle yksi.

Juomien jälkeen Anni ja minä tulimme Kaunokille (tämä paikka, missä asun). Istuimme lauteilla löylyttelemässä, kiukaalla paistui makkara. Saunan jälkeen katsoimme jääkiekkoa ja Kelmien kerhoa.

*************************************************************************************

Lämmin ilma väsyttää. Siksi en yltänyt nyt kovin mahtavaan verbaaliseen akrobatiaan.

Ei kommentteja: