tiistai 29. toukokuuta 2012

Talkootunnelmissa

Launtaina minulla oli treffit siskon kanssa. Olimme sopineet, että hän ja Hanski tulisivat purkamaan minun lettejäni ja jäisivät sen jälkeen yökylään. Harmi vain, että Hanski oli tullut kipeäksi, eikä siis voinut osallistua tyttöilyviikonloppuun. No, eipä sille voinut mitään, viikonlopusta tuli sitten siskoilumerkkinen.

Ennen kuin sisko saapui, minulla oli aamupäivällä aikaa tehdä viimeiset kamerahölmöilyt pitkien lettien kanssa. Tässä sen tulos:


Juupa juu. Olin tosiaan varannut kalenterista aikaa lettien purkamiseen, sillä ne alkoivat olla jo aika tyhmän näköiset. Ennen lettien alkupäätä oli jo aika paljon suoraa hiusta, ja katkeilleet hiukset ja uudet vauvahiukset pörröttivät hölmösti. Muuten olisin kyllä viihtynyt vielä lettien kanssa. Vaikka hiustenpesua kyllä alkoi olla jo ikävä. Muovipussi päässä ei ole niin rentouttava käydä suihkussa. :P





Kun sisko saapui, aloimme pikku hiljaa talkoilla. Välineinä oli sakset, sukkapuikot ja kampa. Oheisviihdykkeenä oli Hynttyyt yhteen -sarjan ensimmäinen tuotantokausi dvd:ltä. Välillä pidettiin ruokatauko, ranskalaisia ja nakkeja. Olimme valmiita suunnilleen viiden tunnin päästä aloittamisesta. Lopputuloksena oli kaksi muovipussillista (ei mitään ostoskassia, mutta isompi kuin joku apteekin pussi. ehkä siis yhteensä tavallisen ostoskassin kokoinen muovipussillinen?) tekohiussotkua ja varsin krepatut hiukset.



Hiusten kanssa väkertämisen jälkeen leipaisimme herkullisen mutakakun. Kun kakku oli tekeytymässä, saunoimme vähäsen aikaa (vähänkö tuntui OUDOLTA pestä normaalia tukkaa!). Sitten oli oikein kiva tulla saunasta nauttimaan kakkua ja virvoketta. ^^* Illalla katseltiin vielä Mulan ennen nukkumista. Sunnuntaina lojuttiin sohvalla ja katseltiin ainakin Frasieria. Tykkäsin paljon meidän siskoiluajasta. <3

2 kommenttia:

Jenniemi kirjoitti...

Mahtava pörrö tuon purkamisen jälkeen!

Paola kirjoitti...

eikö! harmi vaan, että se litisty sitten suihkussa! :D