maanantai 7. toukokuuta 2012

Bisnesnainen

Tänään halusin pukeutua vähän bisnesmäisesti, ihan vaan sen takia, että illalla oli kokous. Kyseessä ei toki ollut mikään suuryhtiön finanssimissiostrategiamietintä, vaan diakoniatyöryhmän kokous. Mutta silti. Halusin vähän leikkiä bisnesnaista. Sen verran, että laitoin kauluspaidan ja liivin. Ja kopisevat kengät.

Koska töitä oli luvassa iltaselle asti, lähdin kotoa vasta joskus aamupäivällä. Sitä ennen oli hyvää aikaa syödä toissapäiväistä muusia + lihapullia (nams!) ja ottaa asukuvia. Tällä kertaa nakitin ♥:n kameran taakse, mikä tuotti tälläistä tulosta:

 paita - KappAhl
farkut - KappAhl
liivi - (H&M) kaverin vanha
kengät - Euromarket

 sormus - IndiskaAamupäivällä hommailin hommiani kirkolla, ja iltapäivällä lähdin vähän käymään kirppiksellä. En löytänyt itselleni mitään, höh. ♥:lle ostin Teräsmies- ja Homer Simpson -sukat (käyttämättömät!) ja yhteen tulevaan lahjaan yhden jutun. Tai en ole ihan varma, saattaa olla, että pidän sen sittenkin itse ja laitan askartelukamojen joukkoon. Kiähkiähkiäh.

Ja koska teki kamalasti mieli karkkia, menin myös Milleriin ostamaan Fazerina-levyn. Kiersin puljua muutenkin, ja voi kuinka kivoja jalkineita kenkäosastolla olikaan! Teki vähäsen mieli ostaa punaiset tennarikumisaappaat (vai saapastennarit?), eli kumpparit jotka näyttivät tennareilta, ja joissa oli jopa nauhat. Ajattelin silti, että omat saappaani ovat aika uudet, eikä niille nyt niin hirveästi tule käyttöä. Minni Hiiri -ballerinat (punaiset, valkopilkulliset) olisivat lähteneet matkaani muuten, mutta kokojen kanssa oli vähän harmistusta. 39 oli nimittäin hiukkasen liian pieni, ja 40 taas liian suuri. Ärsyttävät epäkokojalat minulla!

Mutta yhdet kivulit sentään sain ostettua. Tarjouskangaskenkäkorissa oli yksivärisinä versioina valkoisia, turkooseja ja pinkkejä, mutta pinkkejäkin hienommat olivat kivat kukkaselliset kengät. Koska ne minun viime vuonna ostamani pinkit tennarit alkavat jo vähän hajota, ajattelin, että pitää hankkia niille lomittajat. ö_O Että voi välillä pitää joitakin muita, ettei tennarit tule tiensä päähän niin nopeasti. Onhan minulla ne keltaisetkin, mutta kaipa sitä nyt ainakin yhdet uudet kesäjalkineet saa ostaa? Sitäpaitsi ♥:kin osti viime perjantaina itselleen yhdet. Joten nappasin kukkakengät matkaani ja lähdin kassan kautta kohti kokousta.

7,99 €, kiitos!

Kokous tuli kokousteltua, ja sen jälkeen hurautin tänne kotiokotio. Eihän kahdeksan olisi vielä liian myöhä ajaa Tampereelle, mutta ajattelin nyt tulla välillä tänne nukkumaan. Kun on se vähän tylsää, että ajaisi ensin kämpille, sitten melkein heti menisi nukkumaan, ja aamulla taas lähtisi samaan paikkaan. Aika kätevää siis, että työpaikkani on lähellä iskän ja äitin kotia :P

Mutta moikka nyt ja hyvät yöt!

4 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

EIKÄ! Mä himotsin niitä samoja tennarikumppareita.:)

Paola kirjoitti...

NO JOOPA! ne oli kyl tosi tosi kivat! eli ei ihmekään, kun monet niitä himoitsee! :D

MouMou kirjoitti...

Sinut on haastettu!:)

http://moumou.indiedays.com/2012/05/16/kaksikymmentakaksi-kysymysta-ja-yhta-monta-vastausta/

Paola kirjoitti...

jee, jännää! meen heti kattoon!