perjantai 25. toukokuuta 2012

Rentoutus maximus

Tänään oli oikein mukava työpäivä. Aamusella palaveerasin kappalaisen kanssa, suunniteltiin vähän kesän päivärippikoulua. Tehtiin lukujärjestys ja jaettiin tuntien aiheet ja sellaista. Riparisuunnitteluissa ei mennyt kovin kauaa, eikä minulla ollut sitten oikein muuta työhön kuuluvaa tekemistä Toijalassa, joten kirjoittelin sitten kirjettä. Puolen päivän aikaan ajelin leirikeskukseen, Toukolaan.

Kalenteriin oli nimittäin merkattu työntekijäkokous, "kuulumiskahvit". Tällä kertaa ohjelma oli kuitenkin vähän erilaista kuin pelkkää kokoustelua; saimme alkumaljat ja ruokasalissa meitä odotti tosi kivasti katettu pöytä!

Oo, tuo lounas oli ihan taivaallista! Oli kokoa-se-itse-salaattia (vesimelonillista vihersalaattia, punasipulia, fetaa, oliiveja, kastiketta), kanapastasalaattia, loimulohta, siikaa ja pikkuisia perunoita. Oli tosi kivaa mussuttaa hyvää ruokaa ja jutustella työkavereiden kanssa.

Eli työntekijäkokous olikin pikemminkin virkistyspäivä. Ruuan jälkeen (kunhan oli vähän aikaa ehtinyt hengitellä :P) oli vähän liikunnallista juttua: sai kokeilla kahvakuulailua ja/tai pilatesta. Minä halusin kokeilla pilatesta, ja se olikin tosi kivaa! Semmoista voisin kuvitella harrastavanikin. Liikkeet olivat sopivan helppoja ja sopivan haasteellisia. Hengittelyä ja kehonhallintaa, jonka jälkeen oli aika rentoutunut olo. (:

Jumppatuokioiden jälkeen oli lisää rentoutusta. Meille ohjattiin sellaista hierontapiiriä,  jossa yhdet istuvat ringissä ja toiset kiertää istuvien takana hieromassa. Ei ollut ihan peruspiiri kuitenkaan, vaan ohjaajamme näytti aina vähän erilaisia tapoja hieroa, ja hierottiin monipuolisesti hartioita, niskaa ja päätä. Jopa käsivarsia! Ei saanut puhua ja jokaista hierottavaa kosketti koko ajan joku. Huilumusikin soidessa taustalla hierontapiiri oli kuin jättimäinen halaus. (:

Ohjattujen juttujen lisäksi virkistyspäivässä oli tarjolla vähän shoppailumahdollisuuksia. Joku oli järjestänyt paikalle Kotigastronomin tuotteita, yläkerrassa oli esillä EveLacen alusvaatteita ja uikkareita. Olivat vaan aika kovahintaisia minun makuuni :D Eli en tällä kertaa viitsinyt harrastaa shoppailua, vaan kahvittelin mieluummin. Kahvin kanssa oli juustokakkua, jotakin ihanan raikasta. Ehkä persikka-?

Kahvien jälkeen oli vielä yksi rentoutumismahdollisuus. Miehet saivat (tai olisivat saaneet, kukaan ei kai käyttänyt tilaisuutta hyväkseen?) nauttia tervasaunasta, naisille oli järjestetty suklaasauna. Rantasaunalle oli kiikutettu suklaantuoksuista suihkugeeliä, kuorinta-ainetta ja vartalovoita. Löylyveteen tipautettiin hedelmäisen raikasta kesätuoksua. Oli kyllä kiva päästä saunaan, etenkin kun sillä reissulla uskaltauduin kastamaan talviturkkini! Vesi ei ollut jäätävää, vaan yllättävän helppouintista. :D Saunan jälkeen sai vielä nauttia suklaasta sisäisestikin, ja olo oli aikamoisen raukea.

Ruuan jälkeen heivasin kameran ihan mielelläni kassiin, ja keskityin vain nauttimaan rentoilusta. Meinasi olla jopa liian raukea olo, ettei melkein jaksanut lähteä kotiin! Ryhdistäydyin kuitenkin sen verran, että sain tehtyä ruokaostoksia ja pääsin kotiin. Täällä olenkin sitten vain löhöillyt ja hymystellyt kuluneelle päivälle. Kiitos Taivaan Iskä! (:

Ei kommentteja: