lauantai 26. toukokuuta 2012

Rentoilupäivän kuteet

En olisi kyllä uskonut, että pukeutuisin joskus shortseihin + leggingseihin, sillä se vaateyhdistelmä on tuntunut minusta vähän tyhmältä. Niin sitä vaan tekee hölmöjä asioita aina välillä, joten minäkin vetäisin eilen illalla jalkaani leggingsit ja niiden päälle shortsit!Kaipa siinä oli joku sellainen logiikka, että en ole vielä kerännyt tarpeeksi rohkeutta, että uskaltaisin olla ihmisten ilmoilla lyhkäsissä housuissa, jalat muuten paljaina. Ehkä sitten, kun tulee niin kuuma, ettei vaan pysty olemaan monikerroksisessa vaatetuksessa!

Muutenkin eilisen asuni oli vähän poikkeava minulle, sillä sen pääväri oli musta. En omista ihan kamalan paljoa mustia vaatteita, mutta tällä kertaa puin mustaa sekä ylä- että alaosaan. Toisena värinä oli sitten violetti, jota oli leggareissa, kengissä, kaulakorussa ja silmälaseissa. Oli muuten yllättävän paljon violettivaatteisia ihmisiä siellä eilisessä virkistyspäivässä! :DD

 toppi - Gina Tricot
pöksyt - Ellos
kengät - Tokmanni
rukousnauha - olisko ollut Pyhän Andreaan kirkko?


 (huputon) huppari - Stadium
(ihan kun siellä olis mitään takkia tarvinnu, se on kesä ny!)

hurmaavat näppylät :D


Tykkäsin kyllä pukimistani eilen. Niillä oli kiva suihkia menemään (nuo shortsit on sellaista hassua rapisevaa kangasta), testailla pilatesta (no vyö vähän haittas) ja olla vaan. Oli ihan kesäinen ja iloinen olo! (:

Ei kommentteja: